[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
其實好多翼都要回防 e.g Arsenal 2邊翼都會番到好後
托沙 saka同馬天尼尼都會
另外中堅係唔應該咁易出去邊路做防守無得揀另計
未供完
本身就講緊熱身賽有練假9 (sancho 福)
然後你答我頭幾場hea 我咪以為你講緊熱身賽 之後我都係答番你熱身賽
正賽都好明顯開始炒炒地啦出完第三場之後都炒哂大鑊
本身都唔係諗住同你討論sancho 講緊坦知道唔夠前鋒所以熱身賽搵人練假9
咁其他強隊TRACK BACK返禁區時你訓左? 依兩段片60幾分鐘先換佢入黎,咁叫CHUR盡佢? 同埋唔講以為辛祖係進攻個PART好做到野
Who

唔係第幾分鐘同有冇氣既問題
係defensive responsibility既問題
咁麻煩
應該係咁
好明顯果幾場假9說服唔到坦,正賽頭三場又咁既態度,之後連MATCH SQUAD都入唔到
Thread 00後
上面有師兄解釋左啦,現代足球其他隊既翼都有TRACK BACK返禁區

空哂任頂, 咁大個龍門頂返中間, 爭啲俾娜娜回身拍到

夏撚啲頭鎚, 遠遠唔夠身體質素咁勁
@
摩狗小三冠啵
坦點樣後費時代最好成積
美斯後生時都要做6秒反搶
真係上咗神檯先唔使
官網係燙上去
低位守到三閘線
同 跟埋對面隻閘入禁區係兩樣嘢😅
對面隻閘overlap下下老奉個防中/中堅出嚟補位咩
調一個出嚟補 中間咪多咗空位畀人插half space囉
坦克格:「我不知道自己會不會離開曼聯。」

「我唯一能夠做嘅就係做好準備,盡量去發展好球隊同埋球員,對我來說,這是我的計劃。」

「當我加盟嘅時候一片混亂,現在情況比較好,但還遠遠不是我們想要的。」

「一切與我無關,我們應該歸功於球隊。」

「在英格蘭你們很容易將球員吹捧得很高,然後當踢咗一兩場唔好嘅比賽之後就踩到地底泥。」

「我認為你們應該冷靜一點。」

「我同你哋講咗成年啦!當全部球員都狀態好嘅時候,我哋可以踢到悅目嘅足球。今日我哋面對嘅係世界上最好嘅球隊啊。」

費蘭尼叫上身美斯
有啲掛住佢啲心口控定
用嚟打假9都咪話唔爽
customise果到揀cup front transfer 就係?
就咁睇似印…
照道理唔難 但一定要咁上下價錢
我嗰件未到 簽唔到你
全能足球咪十上十落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞