[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
垃圾
有金手套
分分鐘絕版嚟
恒富啦
乜野鳩嗡post黎
Fa cup點樣先有牌?
真咩好柒wo
今時今日仲撐山曹都ON9架啦
2兩半英超 過人廢到
又冇組織到前線 對巴黎D護波係英超有冇試過一場係做到?

仲傾依條25仔
有冇得訂字先
咁就冇啦
我見到卡米老婆有po個牌
🗣️ "He will suffer"

Barcelona coach Xavi had some interesting words for his expected successor Hansi Flick ⬇️
邊算柒呀
主場就普通咗d
其餘兩件都幾好
屠房有印字章刺繡全set450
中意J人跑上跑落咪有呢啲

MOST SPRINTS PER GAME IN 2022/23

32 - Jadon Sancho v Newcastle (H)
30 - Aaron Wan-Bissaka v Chelsea (H)
27 - Marcus Rashford v Man City (H)
27 - Marcus Rashford v Aston Villa (H)
26 - Bruno Fernandes v Liverpool (H)
26 - Bruno Fernandes v Leicester City (A)
26 - Marcus Rashford v Bournemouth (H)
26 - Marcus Rashford v West Ham (H)
26 - Marcus Rashford v Nottingham Forest (H)
26 - Marcel Sabitzer v Aston Villa (H)
26 - Jadon Sancho v Chelsea (H)
咁講,就算佢返到德甲都係2G2A,中間有段時間仲有多迷屌爆話唔好買

係咪真係會接返超高薪既水曹都係講唔埋,續借既機會大D
呢隊曼既人腳始終係適合踢防反
薜海皮
如果迫搶淨係漫無目的咁衝,Bruno就唔洗用咗成季時間先識點跑啦

同埋現代翼回防只係基本,除咗美斯
為一隻無貨賣又唔回防嘅翼辯護都幾撚痴線
同埋防守點換點走係無金科玉律,但大前提係要參與囉
g17 有份落場架?
得罪講句
牙朗包皮都會俾人屌散步
係球場可以任佢行都無乜人屌既我諗得美欺
搞返幾場熱身賽la 有福陪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞