[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike

勁似浩南狗嗰啲傻鳩 淨係輸波先出嚟阿吱阿咗 但係贏咗杯又會出嚟黐金糠 成班肉酸狗
If you can't support us when we lose, don't support us when we win.
希望有個靜靜地正常嘅季前集訓俾坦蛇
咁可能有得搞

前季搞c朗
上季搞綠木

啲集中力拉走晒
咁似香港人
有無真樣
仲喺度, 射門觸覺都keep到
又唔好咁佢有讚有彈既
白卡成田先係最癲個個
呢度大把
如果炒左坦,下個領隊做唔到即食
又會比呢班人反
今季又要搞辛祖同綠木
曼聯搞幾場國外友誼賽, 比d 無歐國盃既球員

福哥, 牙木
等班英撚見到牙木屌打福, 有人留佢
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
🔵❌ Rúben Amorim’s not in talks with Chelsea despite links as #CFC want a manager who has worked in English football.

Kieran McKenna also out of the list and set to decide his future this week with Brighton waiting for his final decision.
唔記得當年邊隊打護級戰
對完曼聯要打護級對手踢場6分波

佢放棄曼聯果場出副選
等班波養精蓄銳打護級對手
結果都要罰

強隊俾輪換,弱隊唔俾
點解嗰兩間曼徹斯特球隊2012-2014攞完英超都有後防線老化問題
https://lih.kg/3705702

oo呢頂帽邊度有得買?
官網都冇嘅?
佢完場個陣問個球迷拎
咁個球迷又喺邊度買?
應該出面d小販檔
原來外賣仔有個外號要咩奈

佢破左個溫布萊黑氣石紀錄

之前好似溫布萊決賽6連敗
抵屌
仲有季初辛祖自轉呢
場外有好多小販 以前去買左條頸巾好似先10£
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞