[清貨大減價] 曼聯終極FF支持坦蛇暨轉會吹水區 [2737]

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
但睇佢戰術分析既留言,班李城FANS話佢唔太IMPRESSIVE,好多仲叫佢OUT
絕對可以,但前面都唔見得佢交到功課
逼搶成功率高唔等於勁
迷朗都係咁話 事實上佢就唔會做到宜家海倫咁既逼搶強度
人地白賣完仲有一大堆有潛力球員等上位喎
今季傷患一多咪柒到飛天
仲有人地本身個體系係度 邊個教都掂
有眼你睇Potter係白好撚勁去到軌重新黎過咪仆曬街

佢個form需要既球員傷鳩曬梗係表現唔到出黎
前晚決賽出番曬佢要啲人隊波已經順番曬啦
依家炒坦就真係on79
又要斬掉重練又無更合適人選
點解唔可以比多年佢呢
軌而家二簡一 迪些比/老翻哥狗
黎左咁多年,搶眼表現一隻手指都數得哂
所以屌一個球員要全面d 咁屌囉
剩係捉一兩個鏡頭出嚟屌冇意思
同反曼捉坦記者會一兩句黎屌一樣低質

辛祖攻又冇料,守又hea,訓練又遲到,仲要駁嘴
早躝早著啦
迪些比咪幾好 直接搬隊白狗過黎佢最like架啦
仲未執?
就算目標係要換都留坦一年清哂D瘀血先,下手接會好好多
其實我以為佢地內部傾好請邊個先炒肥普,點知原來仲未
而家話軌有個高層唔like佢性格
真唔真啊,估比數都中埋

快躝
咁你like唔like
你呢
決賽防反同佢季中套俾人任射嘅high press transition 冇咩關係,反而仲似蘇sir 三殺鏝個套

如果高層信佢full team 踢套transition 係掂嘅咪留多年

覺得佢套transition 冇未來咪早d 分手,除非坦肯改
呢個角度睇
行出黎好撚有feel
一大個球場全部人嗌 兩邊又噴晒火
死阿狗
白色其實幾靚
屌你老母 入醫院切左對肥仔波啦
007水曹都有人支持
呢兩季交左咩出黎?
Garnacho數據都已經都好過佢啦
連Antony都有下代表作 對阿仙奴 巴塞都有波入下
007做過咩黎
塊3葉Logo出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞