[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢個都真係唔出奇
Budget F1賽車場
成果 卡丁車場
其實我都唔太明…唔係話kimi唔好,只係暫時真係睇唔到有什麼獨特之處。 如果係咁即係F2嘅成績冇參考價值,倒不如俾架舊車個車手揸再睇佢表現更有用?
咁講真句,佢又唔係唔夠SL points,如果車隊convince 到sponsor,而佢揸F1 車又真係夠快,又真係可以唔使理F2 跑成點ga wor
跳得咁快甩碌會好柒,同埋佢好似未夠18
佢出年咪夠18 歲,問題係佢考唔考得切意大利車牌
至於跳得快會唔會甩轆,我諗平治想煲佢係下一個max
個test 唔係素test q pace舒仔long run 咩
定係我睇嘅係fake news
當年素個光環咁大都要浸咁多年先上奔屎定奔屎之後兩年已經預左冇野可以爭
十幾萬人由欣澳行去迪迪尼站坐港鐵一個站轉車, 諗起都興奮
呢樣野我又覺得未必係問題
Suzuka 咪又係咁上下
During a test at Silverstone, Mick Schumacher and George Russell participated. According to the Italian sports newspaper, Antonelli was faster than Schumacher AND Russell on the long runs.

都係果個ig post 咋
https://www.instagram.com/p/C7hpaH_B5l5/
Gene Hass 會唔會順手賣埋F1算
Andretti既情況係Entry fee 100m
輕鬆話冇問題等你地批准入埸
FOM見咁即刻改口加碼變200m
Andretti都未撚回應 十隊車已經話個餅唔夠分
結果開完會FOM搬龍門公佈個新門檻:Entry fee要250m+新引擎供應商+拎埋FIA個permit
點知Andretti搵贊助搵車廠搵埋FIA撐 滿足哂個門檻
宜家FOM咪再改口話個餅又大咗 要600m entry fee
咁FIA都唔好意思叫人拎咁多出嚟 咪叫佢預其拎600m出嚟不如買現有果10隊是旦一隊仲化算
你少咗個字
首先你要有fia電話 搵人幫你驗收出grade
問題係邊個做搞手 每年課咁大筆承辦費
講真
因為今年Prema都仲係柒
所以佢同熊人兩個都成績一般
熊人仲要多失誤過佢
係熊人係沙地代班果場楂住架垃利拎到P7, 所以被認証

Kimi仔F1未落過場比賽,真係好難講
啲非公開 testing 越吹得大,我反而越覺得有鬼
仲要係意粉媒體
好似係要靠新聞說服車隊有關人等畀佢上去咁
強如PS3都無聽到有傳媒吹過佢非公開 testing 點勁點勁
咁請問波導既表現說唔說服到你?
Kimi仔車手榜少波導2分only
要返到西班牙先知咩料 個啲睇好車手
如果FIA 一早話唔受溝,Andretti 可以直接同其他隊傾價
而家全世界都知Andretti 肯俾100m 甚至250m,其他隊仲唔即刻加價咩
港府:乜唔係FIA 俾錢我哋嘅咩?
都係個句 所有野只要冇政府參與決策就得
一定係BBR
唔計Amalgam Collection嘅話
香港交通點都算全世界最方便 起碼shuttle bus係雙巴士先
班官會搞到遊輪碼頭咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞