[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C7J3rfQOmv4/

原來喺Imola時仲有呢幕,條友有病不如睇醫生?

Miami先啱
https://www.instagram.com/reel/C7csyg0teHv/

我都想試下戴住RM跳落海
小路出大路要睇incoming traffic 係常識黎架嘛?
我都想試下戴住RM跳落海
條友技術係有,但個心態真係好有問….我一直都唔明點解有車隊會用佢…
你望清楚佢點寫先
嗰條係gap?你真係當自己致敬冼拿鬥車啊?根本就係亂鳩咁攝

F1歷史第一次前十位置由起步到終點都冇改過
2021比利時都比唔上
叫咩春?
因為21spa有條傻鳩未開波就炒車
31 Esteban OCON (FRA)「Blocon」「On9con」「Teamkiller」
「Defending (teammate) like a lion 」
冇左肥otmar 係度佢都冇乜運行...

牙氣人氣高太多
問得係有邊隊可以俾佢買
一開始有同沙巴傾 但俾奧迪快手deal咗
威記要keep返個名 買嚟冇意思
哈斯條濕鳩腦細根本唔會放手呢舊肥豬肉
拗偏宜家有好多疊水股東 唔會放
細牛就紅牛集團仲權鬥緊 唔會放住
其餘5大隊點解要放
印象21年中有同沙巴傾過
好似都傾到最後階段
但因为管理權問題最後告吹佐
而且而家又話加佗地,andretti 俾人撳住搶
估唔到大波妹都只係戴隻tag
所以搞到Andretti處境好尷尬
FOM keep住反對第十一隊
但係包頭佬話可以傾吓新車隊加入 班TP話入嚟圍爐要課金
佢哋一直俾假希望 Andretti搵到副偈請好多人 而家先改口玩美國佬一鑊
一開波三方stakeholder閂門唔俾外人入嚟咪唔會搞咁多嘢 而家玩到改口 食相好難睇
原來係代言
因為*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞