[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
所以我都唔知做乜要屌
要屌不如屌佢哋利用和牛幫Max預防黑平兩架搞事
和牛做完跨隊下欄嘢都唔會有大牛位上直到永遠

但又唔係屌呢啲
素狗: Then when Carlos had his puncture, I genuinely thought, ‘we’ve got a shot here’ – minimum for a podium, potentially even victory

又min podium
Block con係唔係可以拜拜

真係,唔想見到佢係F1。
你睇下RB IG仲咁多人幫四萬搵借口點解冇成績就知和牛有幾慘
真係唔明四萬有咩吸引
咁多年都知無料到啦
今場係屌細牛點解Q2剩係比佢跑一圈
咁差極佢都真係有winner係手
而家佢似乎真係回塘,只能夠叫佢哋啲fans靜啲

而和牛,現在只欠一架畀佢輕易啲上到pod嘅快車
唔知主席/ Max幾時要去割盲腸...
唔同
肺炎果陣簽落一定要有法包係度
果陣唔識搵氣抵死
https://x.com/yukiitsunoda/status/1794772783710523841?t=p56PqKQlaXDIzgUaeK1LBw&s=19
自找亮點
和牛同便利店兩個雙愛雙殺好歡樂
仆街好似好睇過今場monaco
Twitter有人話Netflix今站跟On9con 或 Alpine
DH: This is the only opportunity
跟中嘢
好睇呀
講捉棋,大頭其實到完賽都仲喺度拉龍,真心唔話得
好似連續幾次無影呢張相
佢真係好大諗頭
pit wall 未完場未必敢同大頭講吧,驚影響佢老人家心情
有便利店冇40k
角田呢季表現真係唔話得
主席幾時讓位
依個又係奇怪
雖然想GASLY 拎到分
但係琴日更加想BLOCON
Team Kill 哂2架
係咪可以即刻踢佢走
而家On9con 自殺
另一個有分 咁先好睇
唔會啦本身淨係諗住拉個pit gap 啫,pit 完跟自己pace 都得,唔使拉嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞