[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係,但呢班係影相佬,好痴線
唔得啦,好似今場周咁係後面中哂屎,restart完先比換我怕到時到周爆呔又炒一獲再紅過
周果次定係另一次好似有觀眾𠝹傷?
而家嚟講 smb 好明顯係本死無大害

賽會似係拖字決,開會傾緊 smb 攞多 2 分停賽之後點樣改例,例如停賽後 12 個月內再攞多 6 分就又要停賽、甚至扣 super licence points 之類
馬交起碼真係有直路
Monaco連DRS都係假狗
甚至扣 super licence points 之類

Smb 呢種揸法擺明係haas 戰術一部分,停賽都應該一早計劃好就算停賽叫熊人上嚟代班一場,我覺得佢叫熊人做番呢啲dirty work 都唔奇
唔俾換又好難
紅旗換呔唔計mandate就有得諗
我覺得可以 唔計換compond個實際意義大D
如果隧道加多段DRS應該幫到少少,不過好似有d危險
我覺得應該唔會叫熊人做dirty work 呀嘛
咁搞個新人同斷佢米路無分別
https://www.facebook.com/share/p/1oA6WKVUF64qCnPE/?mibextid=WC7FNe
「在離終點還有兩或三圈的時候,我意識到自己從隧道出來竟難以看清賽道,因為我已開始流淚,我對自己說:『Charles,你現在怎能這樣,你還得再跑兩或三圈才能拿下勝利。』」

好彩無又變成我問天
如果炒左就真係搞笑
個祭品夠用成季
Hey dad, I finally did it…….oh shit, oh shit, fuckkkkkkkkkkkkkkk
冇記錯條例係足12分停一場會清哂啲罰分
停一場對kmag真係冇咩所謂,又唔係爭冠
真心,如果咁樣都炒,佢真係唔使諗爭wdc
每次祭品一次有效咋
前幾年隔幾場就祭細叻
Stupid過baku
吹奏緊素
諗起默蛇琴晚句why didn't you tell me outlap was critical
真係好假。。
最好笑係孖甜定邊個既commentary 話,Bono may think that you should know
換欄都好快手, 應該全世界都無咩Marshall夠佢地快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞