[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
yes
Kyle Larson話有興趣將來再鬥Indy 500
原來佢個icon仲係着緊舊衫
無咩所謂
呢度講 step son 個啲都輕描淡寫
傳到黎香港咪變左做靚仔
呢個正
不過第二張相唔同樣既

頭D作者話車手配高爾夫球妹係真既
如果唔係pit lane犯錯罰咗個drive through 佢有前10水準
有*
素可以玩留軚到俾 max 追完又快番
四萬全程一秒內跟大頭條軚又可以唔會燒死
角田直頭放棄前段一圈慢秒半放前七走

同埋你留意下今年比過往off racing line 少左好多軚屎,變相 run wide 點行都無咩損失,唔搞搞啲軚真係搞唔掂
聽落咁有後續嘅
正常 weekend 冇 on track overtake

應該得 03 年摩納哥同 09 年華倫西亞?
麥記成功一日內3連亞
Formula E Jake HughesP2
Monaco PS3 P2
Indy500 Pato Oward P2
咁都係佢唔好彩比PS3畀界胎先姐
仲要屌打兒子
唔改嘅話,下年應該有癲佬試紅黃一停
咩胎都唔係重點 最緊要死霸住個track position

懷疑紅胎都可以養到78圈
lm
其實又真係佩望左三次右鏡一定知 kmag 係個度佢左邊好多空位又唔會對 track position 有影響。。。。如果撞既唔係 kmag 我諗大家評論會 5050
素跑77圈嗰條唔係黃咩
King of stress
最估唔到係條黃
Max換條新白每圈快素秒幾兩秒都過唔到
條黃行咗六十個圈都仲有得push
Monaco用C3做白只係因為最軟嘅呔就係C3 C4 C5
如果有更軟嘅呔嘅話應該俾條C4做白就啱 因為而家證明咗C4碌77圈都得
有冇懷疑係文雀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞