[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實係應該要咁做,依家有budget cap,莫明奇妙俾個痴線佬搞一搞隨時爆,今次整部車起碼都要23百萬先搞得掂,成部車炒到咁
但當依家罰5秒都咁唔一致嘅時候,仲要講罰幾百萬。班TP反台都似
唔係叫佢真金白銀拎錢,只係響佢 budget 扣一舊會計數字不過真係有排拗,好似四萬同阿邦係日本個下點計
咁嘅話smb撞多幾次haas點算
原來 Bono 叫咸 outlap Normal 跑
咁拉利會叫haas將紅牛往死裏撞
咁講山頭主義 垃利都有啦有得咪又爭住入
你隊車夠勁 話知你有咩屎係入面 有料送車手上pod已經係大吸引力

Monza
Mexico
唔使佢科金有佢著數啦呢次真係大癲,我好少睇車到大叫,好死唔死 onboard channel 揀左主席去影,live 嚇到鳩縮
Nico Hulkenberg
You are a race winner
咁抵俾咸屌
Singapore Marina bay street circuit
下站已經係 Montreal
Montreal
PS3做呀粗契細佬,然後贏Home race
精台想煮死條on9

考慮到摩納哥大獎賽的平靜,我將跳過這個週末的常規比賽回顧視頻,並利用這段時間進行一些長期懸而未決的“維護”工作。 但我可能會在這個週末之前嘗試為大家製作一兩個場景,作為 Patreon 的獨家內容。 會及時向大家發布! 🙌

提提大家每個月$25就可以贊助呢啲優質內容
https://patreon.com/lollipopman?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=creatorshare_fan&utm_content=join_link
想支持嘅 可以贊助吓佢
呢段真係明送佢一程
其實有冇更極端
叫素收慢頂max
等咸狗跟上先undercut
睇住我個個先
MBS根本冇牙力結果都係要睇現有車隊肯唔肯
煩到震果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞