[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
新果個工程師都係有把意粉口音
on9con 係咪真係冇得撈
好期待
起步訓左冇睇,我睇返佢隧道口撞車,後面一早炒大鑊,非紅即黃,佢爬乜撚野頭
都咪話唔嚇死好彩全部野都係跟最高規格既安全措施
果d網其實擋唔擋得曬碎片架
琴晚孖甜不停話ps3 應該pit 都痴撚線
Pit 黎俾Lando 執pod 咩
其實好多細既碎片飛左埋去啲記者度
如果好似周果次成架車飛埋去就唔敢講會唔會出事
我估有機會因為第一圈紅旗,個個換哂,廢事俾人睇住反應所以無push
如果出年無紅旗,個個push 下應該唔會紅黃一停咁癲
oscar 老母收養和牛啫
咁睇想要咩嘅啫
上年新加坡兩部平咪入站想冠軍
PS3 pit team order 就會叫奶放上去咬人啦

唔試過你唔知爬唔爬到頭
Best case scenario 都係咬到sainz ,都無咩分別
孖甜個講法對車隊無咩利益,仲分分鐘由24 變34
好在老麥無call pit
後面max有版你睇啦,咁多年都知條track難過人,會唔會冒咁大風險叫ps3搏,然後賭輸左明明1部p2變p3咁返黎就柒係我見牛奶p4就睇下佢有無空檔換要搏都搵佢黎搏啦
爬一個(SAI)都蝕,爬兩個(NOR)先返原位,爬三個(LEC)先有著數

點撚解要換 Monaco爬三個
最左個條友幾快手,其他幾個真係生命括出去。。。。咁多年都未見過呢段上斜打橫咁撞,一般都係上到山頂先出事

可以問下 xavi,叫佢下次做主持即時問功課
貴圈真亂
啲Marshall 同班意粉真係有分別
摩納哥嘅Marshalls 好似有好多係消防隊嚟?
如果唔係因為lap 1 紅旗左都搏得過既
但係lap 1 之後全世界serve 左mandatory pit stop,就算同dh 有free pit 都唔知搏乜
素一留軩,Max除非新紅,唔係得過唔到
同和牛一樣食哂cleanair,基本等巡遊完

條派膠利軚點改,車大場窄點改軚都無用

Btw 和牛好波
又或者改返紅旗唔俾換呔
呢個場同澳門一樣,條路窄到咁,九成係花車巡遊
澳門似阿菜拜狗就真
Monaco 似澳門得松山果段無大直路咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞