[主場P1] F1 2024 摩納哥站 賽後討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你肯定佢能力唔值?
咁如果大牛pit就stay long
捱到尾架啦
不過當時應該冇人知
素條黃到最後都頂到
個Rating係睇上年嘅表現,咁上半季同下半季落差咁大,我認為應該係同 Sai Lec一樣。
拉利模型係咪得Looksmart 同BBR 有?
如果想買1:18 邊個brand 比較推薦
想買叻Home Race Win
典型EA評分 基本上係跟人氣比唔跟表現
明知FOM唔俾Andretti租舖 包頭佬一意孤行想出牌俾美國佬
咁點解唔一開波就叫人買隊 明明有拗偏同哈屎可以揀
EA旗吓嘅game唔好太認真
FIFA啲rating反映唔到現實球員嘅能力
FIFA 獌係無厘頭高分
呢啲分不嬲都係得啖笑
Max後面有個gap,沙展前面有個大gap
變左好多車手冇理由好過另一個車手就比個同分佢
我自己就想有11(甚至12)隊車隊多啲,始終多啲人參與,多兩個車手位都好。所以我唔太想andretti係以收購車隊咁加入F1…. 反而想佢以「新車隊」咁加入
On9con不如讓返個位出嚟 畀角田同gasly搞基都好啦
冇記錯有一年花膠異常哋高分
踢過下體會嘅Gaitan普金85
Fan屎 廢事得罪全球49000
同理 和牛Racecraft真係有差過PS3咩
成個分唯一叫相對服到眾應該得Experience 因為真係量化到 同為二年生沙展同PS3都係一樣
平治一開始叫羅素揸慢就預計到可以挨到尾
同埋可以防安全車
加埋呢個場唔太食胎
羅素拎住條中線做人+車隊set好直路放電
大牛同Max都唔係咁易過
個個都想有11支/12支車隊
問題係受利益果一方唔想 > fans
應該係花膠去獌個年 仲有朗肥哩啲返拖肥養老都85
猁一無咗爭冠光環今年FC24都個個變返80頭
又返返去成件事嘅起點
十支車隊加埋多叔反對新車隊入嚟分豬肉
Andretti交陀地都冇計傾 冇兩全其美嘅方法 唯有補住現有車隊嘅利益 話知你哋fan屎想要十幾廿隊
呢個明嘅,始終F1本身就係一個「圍威喂」嘅比賽,本身就係利益行先。不過站在fans角度上當然想熱鬧啲。不過我都有諗過如果加盟咗之後只係中下遊level咁又唔加好過加…即係如果成個grip有3隊”hass” 咁我寧願得十隊算…
叫佢算鳩數喇
被老細照肺之後唔敢再瀨係對方問題
點賴呀,自己無位都隊入去
https://www.instagram.com/reel/C7J3rfQOmv4/

原來喺Imola時仲有呢幕,條友有病不如睇醫生?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞