[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
如果年年轉會窗都有做野,咁買老將都唔算壞操作黎
做一季當替代,再用時間係市場搵個後生取代
麥蛇係咪聽話 買人唔會要話事嘅教練 有form+俾咩人佢就用乜
唔大換血,任何戰術性要求高少少既教練黎到都會死得好快
你要用哥/沙比黎講
係佢地下面有幾多教頭收左皮你又知唔知?
你都識講唔同管理層
佢地咪請左一班人然後覺得邊個教練最啱佢地
以前大家屌班高層唔識波亂搵教練
而家搵左班識波既返黎執 你地又屌佢地唔識波炒教練
佢哋唔會理,點都反左先
姐係你寧願去博個萬中無一既機會,咁唔阻你
聽講呢度先係最多人用達狗個例子叫比時間坦
呢個又唔係萬中無一?
唔好每次都拎阿迪達出嚟擋第一季第八 第二季第五 Trust the process
阿迪達第一份領隊工就係阿狗 兼佢有名宿光環
坦狗都叫做教左十幾年波 個期望自然唔係咁低
分分鐘個訪問之後先爆高層搵緊人

即係坦被人呃
咁點解坦普杜依d證明過自己既冠軍教頭唔值更多時間
但係麥sir就值trust the process比357年佢玩
最好笑叫人畀d時間+信任領隊
但就唔畀時間+信班新管理層
我地請小飛俠黎幫坦?
其實有幾萬中無一,30年前本身完全無頂級足球教練同球員背景既沙基咪又係咁比人發掘出黎
係覺得可以起碼等管理層定左落黎先決定
坦得返一年約 真係唔掂又唔駛俾錢炒
嚴格嚟講 達係頭2季第8 第3季先有第5

坦第一季有第3兼有盃喎
大家有無諗定今晚點睇?如果有vpn 有無穩定d 既link
撐要俾坦時間既理由係得多傷兵叫合理
其餘嗰啲都係on99
例如話阿狗達狗都係咁捱過黎
換邊個教練都係咁柒
換過咁多次都唔得 仲換乜鬼
因為佢地想要個教練pool同車狗撞左
迫到要推早一年
都唔係坦唔坦 達唔達嘅問題 主要係咁換法 要幾萬中無一先俾你搵到個重建仲要即食 好似車狗咁換法你都識屌啦
講得好!
我唔係話支持請麥堅拿,講真係知框架咩都未整好,個班底啲人未埋位既情況下其實我覺得咩人教都係差唔多

但純粹覺得如果純粹因為轉堅拿係教英甲、英冠,佢教既比賽內容完全唔可作準覺得佢一定唔夠班既有啲武斷啫
唔計啦,呢啲係幾任領隊留落嚟嘅遺產,加上又係踢防反,今季一踢transition football就仆哂街
達狗第一季係半季咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞