[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
明明上季ddg一拎波即刻對面搶屎咁撲上黎
今季換左娜娜有陣時對方迫都懶得迫
班曼迷對眼抹左屎睇唔到野?
有冇睇過咩嘢叫控傳
你睇下鄰居嗰啲就係控傳啦,唔係回傳畀龍再求其踢去2邊就叫控傳
話說今晚有無link
無mygv supper
講真呢兩場搵麥湯打前
nana嘅長傳感覺上有用咗
福祖嗰啲接應長傳真係睇到嘔血
on9, 就係知你慌, 先撲上黎呀
娜娜係知道佢唔會慌, 先唔撲呀

哥狗上季歐聯決賽後直接講, 佢下半場係放棄迫搶龍門, 因為娜娜一腳就破左佢條first line of defence

紐狗上季對完我地, 對家球員受訪問話佢地針對性迫搶我地個龍門呀

唔撚用腦睇波, 淨係鳩UP就收皮啦
祖D first touch好撚差, 下下都要控一下, 修正一下
其他球員識踢傳控先得架,逼於無奈都係會踢返大腳
你都幾可悲,曼聯柒到要個領隊負責埋轉會,turn out屌嗰個竟然係被人推出嚟做自己唔擅長嘅嘢嘅人,蘇三季笑鳩達狗係風火輪教練,笑班阿狗trust the process,點知依家人哋連續兩年爭冠,自己愛隊又重演返雲高爾時代嘅歷史
Nana唔係傳控門將 唔同ddg係?
條友擺明玩膠
點睇得出娜娜唔係傳控料,我見佢成日禁區頂踩停個波,正常係比時間自己隊友埋位先決定長定短,但班人根本唔郁等大腳,邊個問題
你痴左邊條線
我企你個邊呀大哥
其實上季咪證明左人腳齊,佢嗰套係有料囉
求其
好幾球直接快傳俾前鋒助攻又睇唔睇到,啲傳送準過ddg n倍。
其實2年洗左3/4億鎊,重要大部分都係即食,重唔夠時間?
對唔HI住大佬, 近日見得太多呢D, 激動得濟
沖杯茶你飲飲下返啖氣先
師兄有冇踢過波
呢個幾好笑 屌返同路人
反坦睇唔到呢d架
淨係知成績差就坦食晒先
唔好講洗左幾多錢, 講買左幾多人
果幾個,, 冇乜意思
阿仙奴2,3年換哂成隊波
曼城都係
利物浦都係
上季同今季踢法好唔同喎
上季邊有今季踢得咁快
防線邊會壓前
因為on9係積落嚟
由上而下都一樣咁廢
一路都講坦得兩套戰術係work
一套冇fdj run唔到 一套冇短馬run唔到
場面上今季場場比人射到仆街
佢點名要既人 拔猛轉呢啲蟹晒
成績更加唔洗講
歐聯對加拉塔沙雷 哥本哈根同組包尾出局
屌你而家唔係叫你贏歐聯
呢個小組都包到尾 俾著好多大會嗰時已經雞左佢
反Nana都返佢撲救啦,反唔係傳控,係咪弱智
最慘係而家隊內冇人教到佢
所以話其實點都要簽多個striker
可以帶下佢哋不突止仲有second option
如果唔係祖哥又準備沉淪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞