[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Ddg上季都失近柱同地波
隊波終極目標係好矛盾,想用福般做image做核心,想打傳控場面靚滿足fans,要拎到近90分爭冠,根本冇人會做到
呢個俾人針埋高空波
曲直難分
上季知我哋個龍門高波廢就真係隊隊都斬入小禁區
呢啲佢肉眼唔識睇 當冇啦
其實會唔會係盲撐呢?
幾時開始曼既要求低到一個唔識救近柱、地波同反應慢既龍門都接受?
我曼繼續用佢既話真係唔洗指意有得贏到英超
上年final同場俾ortega撚狗咁撚唔使睇數據喇啩
退而求其次用個俾利7-0嘅閪龍
試試佢?有冇ching有睇開Ipswich答到佢掂唔掂
齋睇體格同球王片 有180同都好好似跑得算快https://youtu.be/lNQkmP75N0E?si=PhezvZjDclz-0lbb
神救好好J
當真係睇中麥堅蛇好欣賞佢套野
應該係睇好佢可以好似達蛇係妓條路咁重建球隊
但達蛇跟過哥狗先上位
麥堅蛇係咪得真係唔敢講
起碼要比足時間個教練佢去重建run 佢套戰術
重建期2-3季無成積預左球迷實屌到開花
如果官理層做唔到妓支持達蛇個個程度
就咪鬼請麥堅蛇黎做替死鬼
唔係又變左為換而換
傳控都唔知係滿足fans定管理層定邊個
曼咁多年都唔係打傳控
跟本而家班波都唔識打傳控
娜娜下半季好正常喎,點解你會得ddg會好過佢,有冇睇波架
有曼城一日係度,曼聯都好難拎到冠軍 , 有前4都收貨
睇返今季 傷兵咁多嘅情況下 , 其實坦克算係咁
其實有好多場 領先緊 去到最後 俾人 反cup 追和
已經係球員心態嘅問題。

我覺得再夾下、無咁多傷兵
下季前四一定無問題
上季既ddg又可以接受
傳出禁區都有難度喎
有無睇波架
有神救J就ok
而家就係度講到Onana 好鬼勁
一陣佢失兩球近柱同地波唔知呢度仲會唔會話要留佢

不過決賽點都希望佢突然上身救全家
今季娜娜都唔少神救
ddg臨尾閪撚到喊,神救下半季娜娜都有
ddg 先計神救
nana叫做好本份
DDG果陣對面根本唔洗點諗, 逼就得
又穢土轉生攞拎返DDG條屍出黎俾人bin
我無話過ddg 好過佢
點解有咁既錯覺
只係好奇點解前排會影到佢著曼波衫練波

但如果話要贏冠軍就無可能靠onana 雖然我認同佢下半季係好咗啲
但依然接受唔到佢地波無反應同永遠封唔到條近柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞