[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Wilcox 啱啱先上任
Omar Barreda 未上任
Dan Ashworth 仍然一鑊泡

管理層完全未埋班,係唔係又搵Fletcher interview領隊
Blanc
Well said
我日本local 一樣撐
反坦:坦狗只係一個教過曼聯嘅契弟
又睇咗邊個fb page 攝要
最撚癲係 坦2年入3個final 至少攞到個6年冇攞過嘅盃
但呢到踩到坦仲衰過sob 莫耶斯
所以話啲傻9抽水page幾大威力
同垃圾tiktok文化一樣
鍡到啲人唔識用下個腦
first time?
迷摩迷朗迷迪迷水+今季閪+睇開傻閪抽水page
次次贏波都谷住谷住唔夠膽上水吠
屌你老母閪占狗同班on9高層癲撚完未
點會係fa cup final前攪換帥?
我見連James Ducker都有報坦預計會被炒,咁應該真係八、九成
講得好
都換撚咗咁多次領隊閪咗咁多季
好心今次忍一忍痛啦
歐聯包尾出局
聯賽排第8 仲要已經賺左
數據上根本係應該排緊14-15位
蘇蛇兩季第二啊
就算麥堅拿教
除左盲撐都唔知可以點
起碼比2-3年build up
至撚on9就係傳McKenna
之前跟so b試過咪知唔work囉仲要再黎?
睇撚死佢下場同前幾任領隊一鳩樣
傻啦 第一季頭幾場踢得差已經俾球迷叫緊躝啦
唔明點解有人會打曬j
所以當時都唔覺得應該炒蘇 問題都唔係領隊度
而家好嘅地方係起碼對症下藥
換管理層 改架構 格狗唔插手 執設施
呢d 都要時間 而家換領隊唔覺得有乜幫助 仲要洗錢炒

更何況如果係要換麥堅拿更加on9 用麥堅拿嘅話炒蘇做乜9
隊波今季成績都柒撚到咁啦,唔差在畀多半年坦sir,搵個新領隊又唔係一定得,市面上又冇証明咗嘅領隊
不過認真,呢度有幾多位巴打係有由英甲時開始睇哂呢兩季葉士域治既比賽先,知道麥堅拿係踢咩戰術體系既足球,佢既球隊既戰術有咩細節先
英甲英冠都作準?
傻撚左
本身重建邊個教都要2、3年起跳既時間去build up
過往果啲見市場上有咩可簽既老將大牌球員再加年青球員呢種組軍方式應該唔叫重建下話
佢教既波用咩戰術同咩體系關佢波係咩組別咩事
哥迪奧拿教巴塞前係B隊教練,沙比阿朗素教利華前係皇蘇B隊教練,咁佢哋係呢兩隊教波時晚戰術體系可唔可以作準?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞