[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
希望佢只係鳩噏而唔係眼盲
咁依個講法都幾戇鳩
如果繼續踢今年嘅波
慳10m換嚟嘥1+1年嘅時間
下年又冇前四 連續兩年冇歐聯踢
都唔只係歐洲賽收入問題
球會價值都會跌
點睇你件朗狗就係唔肯踢後備
Delay 成差唔多1分鐘
擺明特撚登辣牙朗啦,屌佢老味金球 球會legend 出來踢2分鐘?仲要比人大炒梗
要針一早針咗啦 啲缺點咁明顯
洗咩等下季
放個c7係前場 對面已經冇得唔搵兩條友封佢
變相空比另一個前鋒 好打好多 當年佢岩岩番曼都係咁打
肯搏肯跑 把握力高 又可以做招牌嘅 你搞走佢又冇人補到
剩係識玩政治 買親兵 死硬
咁講真 今季好多隊都特登射近柱
水晶宮嗰場最明顯
其實皇馬嗰陣朗都間唔中踢後備
不嬲球星都會有一段時間跌wat,仲要咁啱嗰段時間死咗個仔
球會legend 連熱身賽都唔踢,搵經理人周圍去歐洲球會收留佢
又話狀態唔好應該擺後備
坦死出爛出要球員做戰犯
又話放出黎做作用王
媽我好亂
無人比坦克瀨先係最慘
牙朗辛祖走哂仲可以怪邊個
係就係咁講 但龍門一定唔係首要執嗰個位先
講到尾個期望咪姐係要即食
簽個教開荷甲既荷蘭光頭黎就想即食
係咪諗撚多左
大家都係重建點解唔好拎妓黎比
係咪驚一比就知我地除左肯水魚價買人之外
就咩都比唔上人
睇球會規模
搵妓同達蛇黎比算適合啦
如果唔同意不如你又講下有咩例子
可以合乎你期望可以即食又重建到既教練比大家討論下
唔係既話咪又係keep住屌走一個唔可以1、2年就重建到既教練
麥堅蛇黎咪又係一樣重複呢十年既舊路
大佬究竟你係唔係記錯邊一場走場呀? 比人大炒硬?
係 好多場都已經專登一係射近柱
一係射遠柱地波
其實好多球只係人地射唔中 onana 已經投晒降企咗係度望
有時最頂唔順佢係連飛都唔試下飛,企定定咁望
朗狗仔24小時輪流入來屙屎屙尿
係,歐霸就係咁踢,不過對面淨係放一個出黎封佢都踢到成pat屎咁
咁咪後備 慢慢打起狀態
無啦啦做訪問做乜
wembley黑氣石
咁你之前支唔支持繼續俾時間蘇斯克查?
有啲人啲發言愈嚟愈似猁事春秋/猁猁池下面果啲留言
比人每場針住黎射30球但係失球數只係高過top4
咁到底娜娜係好撚勁定好撚廢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞