[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

高層拆得掂咪夠
又唔係入面做會計 撚知真實盤數係點
連賠錢俾紐都唔想
又話無budget買球員
點拆

狃狗咁大咬要20m
邊隊會比20m簽件足球總監翻嚟
RIP
年年都話冇budget㗎啦
寧願用錢炒人都唔用錢請人
咁個足球總監係咪真係咁有用
曼城會唔會俾人秋後算賬唔知
但今季愛同森林就俾人扣分扣到接近降班
到時個英冠領隊搞唔掂+俾人扣分就好睇
愛狗,森林同曼聯個財政點比
淨係計收入都贏一大截
曼聯人團結!
撐重奪FA Cup

相信歐聯。
曼聯堆垃圾成績成pat屎咁,但營利創新高
I don’t want to lose
淨係計收入唔計支出
買人俾曼聯稅
球員人工呢職員人工呢
仲話要搞好訓練設施
又話維修奧脫福/起新球場
個醫療team搞到全季勁多傷員
又要唔要執?
#曼联终将实现重夺冠军#,足总盃必将回归我联的怀抱。
【#某城从来不是一个王者也永远不会成为一个王者#】
你唔講埋支出都贏一大截?
年年兩億買人就氹到球迷啦,使乜改善配套設施,有咩瀨落麥蛇度咪得
麥蛇下個又唔知係邊個契弟
爵連上個post咁正常
都係契弟姐
有咩分別
清走埋卡米 華狗 馬狗 筆人工已經慳唔少
訓練設施同球場根據Swiss Ramble係唔計入FFP

https://x.com/swissramble/status/1452515994153410565?s=46&t=TCvCiS9Bn8ZPazRVL0M9_Q
lm
高層下次應該再冇借口話領隊問題,冇理由個個都唔啱
今晚係咪又B站搵直播
8. 介紹返,23/24上半季收入按年升23%!係「上半季」嘅歷史新高(好似計埋「下半季」都係,未FC),亦高過22/23下半季好多。會方預期23/24全季收入,會去到歷史新高,近700m。災難?點災難?可見on pitch 同 off pitch表現,中短期可以幾背馳。唔係玩到降班就得。最好有歐聯

9. 你話睇收入冇意思?睇盈利仲勁。之前蝕20m,去到23/24上半季,只係蝕5m — 仲要因為有10m「一次性開支」,否則已經轉為賺錢!賺錢喎!唔好忘記絶大多數球會係輸錢的(不過呢幾年開始變)

份業績今年係賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞