[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
佢都話明自己係9up中
重同佢咗認真傾托柒咩
仆佢個街條友連印象流球迷都唔係,仲係度發表偉論

明明幾日前又出左朗對紐卡素正選踢到成PAT屎咁,對熱刺之後幾日就要對車仔,所以要輪換,個場贏緊熱刺2:0,KANE死球差D頂入,坦蛇想換朗出黎加強攻力,朗唔肯然後走場,之後因為要罰朗,對車仔個場無前鋒用,要擺福踢前鋒,咁辛苦既賽程真係多得條自私撚
就算降班先炒坦克都係你哋唔等得俾得唔夠多時間

你理得人係咪-6
你開個條件咁離地
40m 唔買係梅狗話唔買,仲話好有信心壓到價
係坦克話哂事就一早deal 咗,唔使等到開季輸咗兩場柒先panic buy 啦
耶子對拜仁果場咪球員自己踢自己

果陣個個都知出局就無下季, 耶子炒硬
作客果場班友自己開turbo, 領先到1球
Evra
而家係邊個唔想好黎好去呀 慒撚
係邊撚個走去搵阿狗記者 公開唱衰成間球會呀?

坦歐霸6場 全部俾佢踢哂正選, 仲有隊長做添啦
你又唔撚提?
有冇source話想壓價先40m冇買到
點解覺得係坦玩9呀朗
係咪時間耐咗就唔記得晒
佢自己唔參與季前
季前又搵人打晒開口牌搵下家
到好啦開季都搵唔到人要佢啦死死氣留
坦開頭都仲俾佢出
但佢已經唔後生無參加季前跟本明顯同隊波夾唔到
咁俾你正選又無表現
咪放你後備 俾你慢慢上力
歐霸都俾佢正選加隊長
咁都可以話係坦迫害佢?
因為蘇b俾唔到希望大家
要傳控進攻足球 終結哥迪奧拿高普時代
蘇b做唔做到
都係果句
好多領隊/球員係其他隊其他聯賽教/踢到好好,但英超個難度話左俾你知唔係咁易生存
你係要拎哥帥比我就無得同你拗,有幾多個哥帥
輸先係正常 係睇下逼到鏝出幾成力
傷兵多領隊都有責任檢討訓練安排
有回佣又話你聽咩
總之條友啲轉會續約操作就好鬼
分分鐘贏都群魔亂舞
(雖然無可能贏)

俾多d時間再講 啱啱先換咗管理層 至少俾5年時間坦克
到時唔得 再換管理層
屌你,球球準嘅話ederson 今季有幾多球助攻呀?
onana 今季都交咗幾球單刀/半單刀比加拿祖佢地啦,佢地入唔到咋嘛
你都ON9,朗自己季前要玩轉會,然後一開季個態勁差,坦歐霸正選差唔多犧牲個成績比佢操態,人地米路都係咁樣操返起,而朗就喂埋比佢都浪費哂機會,明明我地只要入多一球都可以壓住皇蘇首名出線,多得佢要踢多兩場巴塞,然後英超果邊要補返賽,高峰時每兩三日就要踢一場
魔 = 紅魔
今場會睇到下季邊個球員可以留
唔博盡既都同我躝
點解教得差踢得差就係代表間球會即食
大家都係重建 佢哋簽50m Ben White 70m Havertz喺當時黎講咪又係水魚價 幫白狗軌換血
達狗出嚟第一份領隊就係阿狗 係一張白紙
唔同坦狗咁 假假地都拎過幾次冠軍 有執教經驗
兩者起點同球迷期望有高低好正常
達狗喺21-22頭三場比人屌到開花 大把阿狗叫躝
今時今日仲撐朗狗嘅
一係反曼, 一係智障
槍林彈雨
呢個星期精彩喇
https://lihkg.com/thread/3695136/page/1
其實我玩膠,我copy上面啲post
利申:撐坦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞