[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
如果請迪沙比點睇
On9仔
季零冇成績都屌啦
坦克嚟嗰時個個話咩俾時間,預咗柒,有陣痛
今季多傷兵同轉打法一冇成績又話炒
咪撚信曼迷會俾時間領隊
特別香港嗰班
無人話ddg 可以接受
而家唔係二選一
係兩個都要out
老實講
夾得幾好
先搵人話onana廢
等人回話佢其實冇咁廢
然後就屈做講到onana好鬼勁
每個龍門都係有缺點 但佢下半季你講嗰兩樣嘢佢係好左 同埋你隊波踢好啲守好啲咪可以cover到佢弱點 你場場比人射幾廿腳咩龍都死啦
已經無理曼迷點諗
係咪都預左D即食屌到上天花板
所以先話管理層要諗清楚想點
達蛇頭兩季無歐戰排第8
打到屎咁管理層都照撐
係呢度個比時間得啖笑
個撚個好似有末期癌咁唔等得
2年內無major trophy都要躝
係呢度個講比時間得啖笑
個撚個好似有末期癌咁唔等得
2年內無major trophy都要躝
呢兩日痴咩線,未輸已經群魔亂舞
完場唔知點算
好多錢咩
龍門點都唔係宜家急住要換個個位啦
不如你比幾個好過娜娜既龍門出黎先討論
咁搵邊個
唔知幾時先肯變
再係咁心態又磨多十年
轉仔咁中意搵人幫自己拍片
我反開坦都覺得要俾多一年先叫佢躝
坦都講左了
@VI_nl
: “Manchester United won the league for the last time in 2013, 11 years ago. But still they expect us to win every game while competing at the top. This club is not ready for that”.

“We were supposed to start building something and we made the first steps last year, but then you find out how big this club is and that nobody is ever satisfied”.

“Within the club people were satisfied, but outside the club there was noise by saying I won only the Carabao Cup, lost the FA Cup Final and became 3rd”.

“Well, then you have no sense of reality. Other clubs had a much better squad”.
廢先搞咁多野
嗰班on9仔,未撚踢就反想點啊
坦蛇出埋聲你哋信唔信!
wanted.....?
迷娜死開啦
講到尾 重點就係因為曼迷太多老餅 支持咗好耐 調整唔到心態 仲以為係十年前 呀唔係 係十一年前拎聯賽冠軍仲有蛇阿歷士嘅班霸
花無百日紅 所有嘢都係一個循環 你好時 其他隊咪衰 曼迷要換個角度 當自己依家係找卡數永昌宮嘅球迷 你買到頂級好技術嘅球員嘅機會係好低 逆境波係好難打 慢慢一步一步嚟 達狗都要第四年先上返頭四 佢仲要師承哥狗 依家光頭先完第二年 真係要反到咁?
我都係鳩噏吓 你有你反 我有我講 完
Ipswich除左隻黑池神同麥堅拿係完全冇隻掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞