[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
終結哥普年代
進攻足球
傳控

呢d野稍為清醒領隊都講唔出 但曼迷就係鍾意FF呢d
所以坦迷好似信邪教咁
結果對般尼都比人㩒黎打 入球破紀錄新低
應該得
搵到其他人都可以放棄佢

睇omar 點搞
重要係擦鞋波餵到埋口都唔入
19年ptsd
無心 但個問題真係似
其實今季係多啲-6波先頂得住
今季隊波7到咁就唔好係威係勢啦
一日未發生我都唔信 經過假油王事件之後
曼聯新聞直頭係流量密碼
根本就係
又走回頭路
今晚有冇電視台播
條廢閪無料到, 整唔整走C朗, 露底都係時間問題
條友玩足兩年政治
次次隊波表現唔好, 就隊戰犯出黎
C朗> 辛祖>麥龜>onana>自轉>trashford
球員成季流流長, 緊有表現唔好
正常領隊咪擺佢地後備調整下狀態
得坦克格死出爛出, 每場波有戰犯俾人屌, 幫我頂左炮火咪得
迷坦既得傻鳩曼迷同英超19隊
經典 熱刺波圖果位
咁公平返d其實259餵俾其他人,其他人都食唔到
你將條線放到落降班咁低
我話跌落下半板先講原來就係威係勢
賽前謠言滿天飛 好多球迷已經反應/回應
甚至已經下到定論 彷似知道前因後果同真相
已經決定到 呢件事係真/假 又可以怪責邊個
真咩

呢兩日嘅新聞對曼聯備戰呢場決賽有乜影響?
我覺得係零 無論如何班波都知打低曼城有幾重要
成季不穩定、背負住壓力同謾罵
面前有一個一場過嘅機會去為自己平反(咁荀)
再加上Onana Bruno先後嘅發言
你覺得佢地呢刻仲會care賽後嘅事咩
退後一萬步 就算今晚無教練 佢地都會為自己而戰喇

我諗運動員絕對比八卦球迷識得
將專注力同能量放喺控制到嘅事上面
有啲人視足球為肥皂劇 享受討論劇情同傳聞
不過我唔得 乜都俾反應俾評論好嘥能量
我係連轉會傳聞都好無興趣分析果種人
無波睇我寧願將精力放喺生活嘅其他部份

我淨係鐘意分析比賽內容 因為任你講到天花龍鳳
嗰90分鐘先係一切 先係運動員嘅一切
Theyve got no one to blame
今晚為贏波而戰 就係咁簡單
人工係咪都係佢傾?
MOUNT 一年合約咁貴買都算 但居然開250K人工俾佢
真係睇唔明佢地D操作
有病睇醫生
撐坦邊有講過踢法有優點
撐佢留任係因為想慳錢
仲軒
講真如果輸波既 有冇影響根本唔會睇得出
本身就係唔夠踢
曼聯上次戴帽係邊個

而家坦狗破撚哂咁多年嚟嘅記錄真係笑死
成日係到玩政治,輸波先90分鐘換朗
唔比辛祖入飯堂用人唯親
買親撚自己子弟兵,踢出嚟成篤屎咁
無戰術唔知踢乜鳩,成隊垃圾,琴晚可以射9球0中龍
後尾中龍都係無乜力射到勁正中
Vpn 睇bbc?
今季踢啲護級球隊都俾人撳住嚟踢
如果唔係啲-6波,一早跌咗落中下游啦
朗狀態好好咩
贏係bonus
今季季尾都睇到隊波有d散
等下季齊腳再出發啦
辛祖就唔好講啦
比佢去埋荷蘭放假
返到黎都係咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞