[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
時間係留俾正確嘅人
隻藥愈食愈嚴重 唔通要食到死先換藥咩
下下兩三年換一個領隊
今次忍下痛啦
唔想再loop
我唔支持係因為本身都係蘇蛇教練班底 之前都傳嗰陣制定戰術佢佔大部分 請返佢同走回頭路無分別 唔係話一定差 係覺得炒完蘇蛇又請返當時教練團主力有d on9
不過可能曼傳統係咁 例如高價買返自己青訓
仲要依家傳果堆潛在人選真係揀唔落手
因為夠fresh
坦克一定係最好
唔教唔洗柒
所以話如果真係炒既 對sir占無任何期望
你睇曼今季完全係冇form咁逼搶,我已經唔知呢個係坦定係球員問題
永遠都係Bruno喺球場指揮,叫人去逼先會郁
但係鏝同埋阿狗係有系統咁去逼搶,唔係亂咁跑上去搶
坦克最錯真係整撚走丙朗
畀多一年坦賭佢有返正常人腳踢到好波
同賭mckenna/新帥全盤黎過係好波都係賭
兩者都係賭我寧願賭小啲變化個樣畀last一年坦
我話佢少柒嘅都loop足成個禮拜
唔係話佢冇大柒
真係好撚柒,抵屌
但睇埋佢黎到識唔識波再下定論?
唔整走佢曼聯呢世都唔洗翻身, 重建做主題公園算啦
大家都接受唔到d巨嬰球員
少中
咁似19年啲廢老問既問題
你不如話我聽其餘19隊有無邊隊波個龍門唔識封近柱救地波
大佬封近柱講緊係基本功
佢問題係知道自己俾人射遠柱地波,自己會救唔到 跟住就成日留條罅俾自己去防人射遠柱,最尾搞到自己兩邊都救唔到

講真留軒仔/Kovar都好過佢
真,拎多幾億買人,再加個fdj,應該岩岩好夠教
根本一心整死C朗立威 只係權術手段
完全同狀態同球技冇關
我覺得呢啲都算
始終派完膠條片人哋真係po咗出嚟
人哋隊派膠嘅片冇人推都吹唔脹
最好笑係有啲曼迷信埋猁狗春秋啲老作嘢
一齊造謠話光頭坦要終結哥師高狗皇朝
如果球隊要為佢硬食賠錢比鈕
仲要舊錢係足夠買兩個重要球員既話
不如考慮放棄佢
但而家話唔請仲得唔得
到而家仲有人覺得換走ddg係錯
跌得落下半板先講啦柒頭
嗰季班撚樣無睇波, 擦鞋波擦到幾撚核突
問下你心底有冇人選
無啦啦話人廢老cls
呢個係主因
想重返爭冠其實得兩條路
一係換一個世界認證冠軍級教練
一係換一個好撚信任既潛力教練俾足時間同資源佢
第一點唔係pool度
第二點我唔識睇
同埋唔再踢transition既話睇多季無壞 希望唔好咁多傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞