[要失去必先懂擁有怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2727]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
岩岩我係覆返上面有條白痴仔話娜娜唔係踢傳控
呢個真, 佢成日俾人起腳前都捉路慣性企單邊, 開另一邊俾人真係好白卡
但其他野我冇意見, 佢下半季證明左佢值呢個價錢
曼聯嗰啲算數啦
控傳個控都做唔好
下下都要用多人哋零點幾秒嚟控順個波
就係爭呢零點幾秒就已經俾人封晒位
我當nana下下俾到四十碼到腳波都係冇用
又要講梅狗overprice買人問題?
睇到了我錯
我明後防線既問題
今季有好多波俾人輕鬆入到禁區中間射呢啲無人會怪佢
但如果講作為一個爭冠或者前四既球隊連基本封近柱都做唔好,地波無反應救唔到既真係仲可以靠佢入到前四咩?

就算講緊以前巴夫斯年代都唔會咁
明而家龍門要做既嘢多咗,唔再係淨係救波
但唔會因為咁而放棄咗龍門最基本既要求

即係而家打迫搶係咪就可以接受前鋒唔識射波
野野傳比人 生波一係出界一係兜口先面交比人
好難搞
我就唔信80m買個自轉會唔問吓坦意見
經歷呢兩季
真係得啖笑
好似Onana咁,唔好話出面,淨係呢度笑過人幾多次,季初話龍門要時間適應都俾人剷
6月傾個陣40m 點睇
FFP嗰point 真係on9
平時買人多幾m又話格狗錢 唔洗理
反而英國球迷大部份都撐佢留
我睇唔通
反到傻咗
講到底咪又係成績,人哋教ajax就出線,教曼聯就包尾出局,可能ajax仲勁過曼聯
上季又咪防反
獨醒撚
依度主流係笑鳩阿狗bottle
而家有份爭冠可以拎fight until the end cup?
我哋曼迷係唔會有俾時間呢個概念
你慳返啖氣
上任第一時間叫你搵右翼
拖足兩個月有40m唔買
開埋季deadline先問80m deal唔deal
你係領隊唔通話唔deal咩
其實隔離阿狗Raya Ramsdale都柒唔少
就算猁狗聲稱世界第一嘅巴西狗都派過唔少膠
不過曼聯流量密碼
少少柒都loop足成個禮拜
上年轉會坦仲係有好大話事權喎
40m買唔買 坦都有份話事

如果自轉真係plan a
就唔會拖到最後冇人用先80m買
從來唔笑阿狗
最多笑連登阿迷國安呢單嘢
Todd狗=曼迷理想班主
笑死
我都睇咗兩次係咪屌錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞