機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
md16年出
綠毛原本就柒頭角色 md肯花時間寫多d咪算好
劇本內雖然寫慘佐 一對比gc 呢d蛋散角算執倒
咁之後分支點
冇練uc高達
都仲有一啲可以打下
同埋會玩企格援攻援防
竟然係比翼雙飛
拖到而家先出都算係咁
阿呆/伊老母: 咁快出哂我D招
阿呆難搞d 伊老母大大部改型可以比佢玩
睇佢有冇心
攤咗喺度咁耐已經冇咩期望
本身估地盤佬可以番生先(因為有HG模型
都係主角 同親分比 親生組其實算不遇
覺得og入面待遇佢等同正樹級即係地底泥
但多少都有商業價值同人氣 鬼叫係ka神
地盤佬名倉角色 真係細分算人地野
都唔覺佢對佢地幾有愛 至少同親生仲有阿呆個d比

伊老母100%野仔黎 但佢多多少少都有少少偏愛 當然只限於同其他第4次主角比 8個入面得佢個pairog有出
其他6個 唔比search 有幾多個人腦海浮到樣出黎

之前我都貼過
都係淪為借角色把口吹奏部團員A咁撚樣
少留言但都算係追足10個post
真係不得不認同呢個reply

呢個post印象最深刻既真係果位巴打
都唔係一次半次 定時定候就會怨婦式插一插寺田
除非真係特別認同 否則都真係幾令人反感下
至少都肯比佢部機強化過 算比面
其他時間都係趁社長唔喺度yo下女咁
玩得多又識睇自然知佢d衰野架啦
條友同咁多機戰相關
一打就停唔到手
我自問算克制
alpha之前有人同我鬥數 最多個次先數到3份1到 根本有排都未出盡全力去屌臭佢
同埋我又唔係冇比例子

所以我岩岩諗到個方法就係

下次我屌臭條友個時 記得就加密佢
咁多位點睇

咁唔想睇個班又可以扮睇唔到
我又可以比想識多d既巴打睇
唔講我講野係唔係事實先
岩岩回顧番上個POST我講魔裝書個時
發覺又真係勁撚長長長長長長長長長長長
仲要出佐幾個POST
然後我又真係冇加密
的確唔係個撚個有興趣睇魔裝 睇寺田無慘 我回POST又真係密
我爽完又真係冇發覺排版真係阻撚住人
係自己頭先碌先發覺到
加密應該真係最好方法
講下感想講下睇法都要顧慮人嘅話就唔叫討論淨係放負能量放農場文扮討論除外
其實係頭先碌post我都覺阻撚住自己
所以其實我係方便緊自己
方便到自己 方便到其他人
何樂而不為?
果兩個真係衰野多過好野

而家雖然走左個
但呢一個仲未走
希望走埋果個先好出版權作啦,唔想再見到佢
唔係講笑
因為我認真講書個時係用電腦 電腦個排版冇咁密
岩岩用電話碌番個PART 我又加佐勁多圖
自己睇都覺得有D煩
不過錯巴已經算克制
如果係缺點又真係冇理由唔提下
以前追po我見武藏巴咪插得仲激
寺田同名瘡有咩可能唔俾人插到飛起
core個班知佢地D衰野多
但都應該照顧下冇咁core個班
比佢地揀
想一齊屌就解密
冇興趣就唔好手賤
諗起今季京吹劇情
都加多句
係我選擇加密
你地其他邊個想長文屌柒寺田
我冇權阻止 都唔會阻止
廢事有人搞錯以為我扮大佬SET RULE
好彩下山賤人無份寫機戰

唔係會見到我打超過十行字去屌呢條粉腸
立即就第一次嘗試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞