機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
佢係冇所謂
但兩條女如果分清大細如果有後代可能好似佢地咁

テリウス都係排愁後面就知絕對有影響
唔洗打到大介仆街
唔好寫到好似舊咁,甲兒變弱智
拉・基亞斯又的確好注重身份地位果D
正樹排師兄下面?
杉田拎住部B級二手機都可以舞到A級咁
評價真係值得更高

因為前面打爆咗GP02所以ガトー無得出現
無聊開返隻30
有冇人試過喺超菁英+攞晒隱藏要素
好似黑色蘭斯洛特要卡蓮限時打爆boss,冇得刷唔俾死人又高廿幾lvl可以打得切?
放假玩番OG Dark Prison
總算補完十年前的遺憾

拉古蘭戰記

呢兩個成日鬥嘴果下好好笑

比第二次OG難玩,因為人數太少
爆一部機就等於Game Over
最尾個關,打爆隻艦就OK,唯有將全改10段新古蘭森,用縮退砲慢慢磨先爆到機

就連王子已經死鳩佐
反城管隊17歲線輸個時都諗住用王子D醜聞乞求放佢一條生路
但比繼承者代表滅佐口

可惜爛尾 唔係就確實知係咩醜聞 不過聖靈機都講晒
同埋繼承者太大野心 唔講地上線都好(同OG9成撞車 不過魔裝就算重製實際都係舊系列續集都係公開既秘密) 都可以同戰記做接點
兩者都係重製前已經有 魔3一野比寺田搞衰晒
A個時都仲係隱藏
IMPACT就唔係
唔熟原作真係比佢呃晒
之後愈玩愈勁
好似W
見佢仲敢提戰記就覺得好笑
寫劇本個個擺明空氣玩家
預言魔神都解到錯鳩晒
真係有玩魔裝機神邊會咁撚樣
魔裝機神都搞成咁
仲學人講戰記
我唔信佢真係會熟囉
寧願佢唔好解釋巨人係點樣嚟
俾一個想像空間,等玩家自行解讀可能仲好
巨人相關就魔F 已經另一個話題
提得魔F就好易變千字文屌寺田老母
所以今次都簡短D講
你既要求唔可能
你呢D正常玩家想法係由一開始已經同寺田呢個人既想法就平行線
有人想駁既/想知再多再講
廢事浪費時間
講過好多次啦,魔裝F就係fuck嗰種F

嗰陣時YouTube睇人哋玩都覺得辛苦
依家見到TV版參戰
睇咗隱藏冇佢份先放心改基本上淨係用佢同明人多
屌 都係不爽就唔好手賤入黎
長文 琴晚打佐D 今朝又打佐D 非屌
當年(1998年)就係喺game player嗰度睇咗呢個專欄,先至留意到《魔裝機神》

又長知識
https://youtu.be/OweA7osqu9Y
唔通想逐部講
上淘寶比錢人搞
mx 三一龍真係好廢

射程太多一距真係搞不掂
而家睇番好多設定都out晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞