機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
個期就c1東升之後c2都係
64招布ai
alpha搞最耐 眼鏡廠自己搞番
真魔裝都係眼鏡廠 唔係寺田即係有第二條team
當初咁多人手f又搞成咁
根本好多事實就指控真係明恰人
岩岩先見到左邊寫新章
一矢最高
遊戲收藏家或者有興趣

好似呢隻咁樣,因為佢產量本身都少,搵到全新未拆係可以去到呢個價錢
呢個價真係好有愛先去馬
不過啱啱去日本睇嗰啲二手價

一般二手遊戲嘅價錢算係咁

スーパーロボット大戦COMPACT3
呢個又係本身產量又少

嗰時直程係未玩過呢隻game
仲要係用最惡毒嘅評論就係

呢隻game係強姦魔裝機神呢呢個品牌

好死唔死,唔知開發團隊那來的自信,仲要選擇1999年11月25日,撞正另外一隻大作《心跳回憶2》推出

結果當日就成為其中一隻墊底嘅遊戲
算唔算證明C3真係好冷門

未睇會後悔,睇咗後悔終身

都唔知邊條柒頭拿來的自信,自己寫個新劇本落去

連一個中學生都知,只要將遊戲裏面第一章嗰個故事照抄落去,照拍出嚟肯定好過呢套「黑歷史」
好似係2003年嗰陣出嘅,係搵笨天鵝呢部機嘅末期,根本連部機都冇乜人買,產量自然少

不過如果講到最罕有嘅就必然係呢隻

呢隻真係「機戰死士」先至會買
我og本篇個d有同本家有衝突都當笑話睇
呢隻抄到足既老翻更加唔洗講
設定抄 機設抄 冇番咁上下面皮厚其實好難做得出

但我咁憎隻野 都唔會話佢完全冇用 至少
六角地圖其實好新鮮
cut動畫 "pp"之後
分別都比寺田alpha同og1用番
有cg不過冇回想
之後本家重製都有cg
係個題材衰撚佐
我夠膽講佢唔上PS2 OG
而家識佢既最少少一半
就算任掌知名度都唔及家機王道系列
所以寺田明知不可為都要重製上家機
雙界皇帝都係應該都冇幾多人有玩過原作
加新主角入OG算有好有壞嘅
有正樹
之後死鳩佐
白河愁就冇啦
愁就有
羅亞的確唔好得幾多 老屎忽咪識
RRR黑肉又係半斤八兩
不過佢地都唔及 佢勁
搵件腰斬漫畫主角入黎2OG坐正
早排講個件2打6開叔又係咁
有D作品/角色明明冇價值但因為有關係就上到位
幾現實
EXEX雀本身淨係佢揸到已經覺得好偏心
MD先下放比其他念動力者輪流揸
佢2OG講強念者個種做法就係alpha個隻 不過好佐少少
憑空彈出黎 撚會有人氣咩 其他人最多咪比面兇鳥
好彩其他咩正樹老師助手楠葉ABC有表現
唔係就之後個件司令咁撚樣 比人屌到仆街
要同兇鳥有關係又要念動力者 仲要個條友冇機開
根本一早有過最佳人選
係要搵件冇人識出黎
諒斗預設要揸部阿媽里昂就真係幾慘

OG2動畫都係用ex雀
OGIB又係
OGMD又係
係2OG咁反智用番舊機
完全表現到有勁人但冇機用
好彩仲有部參式玩下
https://twitter.com/papy_channel/status/1799452096821084570?s=61
話說GP01支水槍真係可以改到超痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞