機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
反而覺得幾意外
一直以為@2同@3分工係
超級系男女主 寺田
真實系男女主 名倉
點知係一超一真先啱
寺田 親分阿拉德 外賣仔對魔忍
名倉 楠葉ABC 楠葉因子
@3楠葉線寫到咁差原來出自佢手筆
反而覺得釋懷咗
淨番1成就係abc線 卡博雷線 Z1 Z2 V
alpha就已經有洗腦劇情
你老尾仲要一洗就洗4條友
呢條友真係
自己都知萬年老梗
佢自己個件教官已經係啦
自己都玩唔少 扮乜鳩
無,渣飛機仔

今次新巨靈神終於可以渣返萬能俠
但被洗腦既布萊德型過冇洗腦
斷斷續續咁通完機戰L,佢評價真係被上集K施累故事同角色表現都無咁反常,作品互動又多又無踩一讚一,無睇攻略都拎到大部分隱藏,達成條件又唔限死路線而且無K嗰啲唔準出擊嘅奇怪條件,係主角變左鐵中二跟班咁
原創
k隻米神咁撚出位
但又冇w和真咁討好
l一鷹要收斂下
證明 原創戲多討好>原創戲少路人>原創戲多黑人憎

版權
seed冇原作個隻新主角係契弟 舊主角係神
都冇z個隻舊主角係戰靶 新主角帶頭屌死佢
新舊主角都有正常發揮既表現

freedom都冇人地咁早玩呢套
單憑呢點佢衰極有限

幾鍾意佢原創機比seed3人圍打劇情
真係用原創黎改好劇情
seed d劇本執到好睇好多,無行哂救癲婆路線都強制變成基魔同真一齊拯救成功,大結局都病好同露娜一齊陪真掃墓雷嘅隱藏條件簡單到變成基魔打完再由真打爆就拎到,曉同傳說嘅地圖炮好用過突自

最正係議長嗰命運計畫感覺係被迫推行黎對抗鐵中二反派嘅機神化,就算輸左都喺下關幫友軍開路而進行神風攻擊

後面係MF嗰關8回合守城難打其他都無咁難
豬鬆: 機戰L 2/10 .jpg
仲有記得都冇神化原創
呀大統領其實都係比對面個班マキナ人食住
打爆大總統會歇斯底里咁怨當時啲市民貪得無厭索求,同其他版權boss協商又係佢搞哂,話呢啲市民都唔珍惜寧靜和平嘅生活係佢同伙伴一齊爭取

嗰時睇完都有啲心疼大總統唔係主角所以唔會滿口甜言蜜語話因為想保護而保護呢啲二次元嘅浪漫,佢單純初心同其他版權主角一樣爭取和平但被現實殘酷打敗

我上黎發現被你地劇透曬
再細味品嘗先
如果2OG可以係PS5玩就好
上面果D都係唔及五飛咁爆
不過都好難避免劇透就真
始終唔係傾緊一隻新機戰 (not PS1果隻)
好自然就當個個都玩過哂
佢本身就鐵中二個世界過黎
本心都係保護地球
但手段好極端又無朋友

最上都走埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞