機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
勁到話佢係5部最勁已經冇討論價值個隻
曉之決戰算唔算原創大將軍悲劇
睇到識背
呢邊好少有人提佢
太老唔算多人玩過
冇記錯由特異點崩壞開始第一關分隊
然後打"地底"軍隊個TEAM係冇聖戰士
靠佢斬死對面既話會好難搞

有得重睇都好雖然近排官方YouTube先又播過
OG1隆聖線去到呢個位最好睇
之後行返Alpha劇情就冇感覺フフフ
至少一定冇F咁多人講
呢隻最出名好似都係斷空我同超力殘酷二選一
OG真係一人一把,盛惠11萬就有四千幾攻嘅三格P冇氣力要求嘅武器

OG2攻擊力通漲,呢啲平價武器冇上集咁屈機,但都值得改下,用嚟打反手幫自己加氣力同時又可以減低EN消耗

風魔兩集都好用,佢個招牌地圖砲先至係價值所在,火雞勁少放,留返map打卒仲好,氣力140就車一發nova落大佬。
我覺得血色宮殿比較噁心如果榮光玩禁用MAP,真係會蟻多摟死象

利申:爆過第四次無印BAD END,4S無玩過,高達系只有ZZ同GP02叫做勁,F91都唔錯,火力好勁,但射兩下就要收工
呢個真,OG2嘅個人能力完全比一個路人樣中年開叔吊住嚟打

不過開叔最輝煌嘅時代一定係OG2,完全係稱得上地獄教導官呢個稱號
呢招比牛油更屈
碌多陣見到
三一ARC
飛雲 12超魔神 最新果套都有
死貨戰機

FATE同魔禁系列都幾齊
比起打火紋,已經算係冇咁難,打火紋真係會ptsd,特別係聖戰之系譜,唔止難,連埋個劇情超痴線。

打呢啲game要有耐性就得,近呢幾年玩動作遊戲多咗,啲耐性都差咗好多
咁實際前期就第2次劇情黎
根本一早就應該係正樹坐正
後期玩番新同alpha劇情
之前既餘毒太勁 大改都最多拉番一般水平
見佢世界觀曆法用alpha底
但行黎行去都係舊系列主體就知咩事
根本佢自己都知自己野有幾多號召力
MX爆機,睇埋繼承
估唔到所有強化部件都繼承到
第一周目已經因為哈羅過多,唔知點配

60萬血既AI1一回合擊殺
靠綾人一個已經扣左150000以上
故事結局反而中規中矩,係世界融合得一流,MXP幫原創系列加少少戲,對雨果阿葵印象都深左

不過呢隻Game一周目已經易玩到不得了,二周目就唔玩住,歇一歇再打機戰Linebarrel,去見下伊庫薩系列
4s已經改番 主機真係好大影響 sfc個時部斷空我又垃圾
f同f完其實個時銷量幾好 又移植 多人識好多
用map個兩部堅勁
z都唔錯
反而傳統強機nu屎佐
突然覺得一隻機戰可以衝咁快先正常
Impact真係唔得
個件二打六樣既大叔出自スピリッツ小説

スーパーロボットスピリッツ プレストーリー『オペレーションSRW』監修:寺田貴信 / STORY:バンプレスト / ILLUSTRATION:河野さち子

原本亡靈踢係舊系列主角
招式黎

結果去到og人地主角級冇份參戰
挖自己d冇人識既2打6出黎吹爆
仲要搶埋人地設定

真了不起的寫作態度
og改弱佐 好用度即跌
所以出面永遠都係講F多回憶美化太勁
PSN 機戰30 $260 全包版係咪抵屌?
利申:上一隻係V
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞