機戰遊戲/動畫/情報 集中po 10 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
基本上其實就現在進行式
你睇寺田提OG最終作都仲係大眼鏡
唉我頂佢個肺 咁邊有可能唔挖出黎屌
係條撚樣廿年都係咁既態度 先KEEP住有人提

機戰老祖宗阪田個D其實都有搞衰過同樣野
但一黎唔係機戰 二黎個設定本身就好容易變成咁
三黎都係最重要 人地真係冇成日提
所以真係比人屌都少機率好多

再舉名倉 佢Z3都衰同樣 就個次 之後冇乜
同埋佢其他地方好垃圾
再突撚登搵番上個POST
發言數差唔多300 原來我自己就推佐差唔多3份1
真係屌佢抬轎打飛機個D約20個
10份1都冇
無玩過@12淨係玩@3,同樣劇情睇三次行唔同路線見親成班版權boss全部設定都係原創故事下把位咁,巴魯馬帝國所有野先叫正統最強,得伊迪安叫做無限力代表可以同靈帝平起平坐
唔算全部
至少我記得原始惡魔定位絕對唔弱
打上黎難過聖誕老人
ムゲ真係老屈佢廢d咁 之前提過
仲有宇宙怪獸 其實佢定位都係真靈帝之上
好簡單 佢作為默示錄一環 你有冇見過聖誕老人同佢硬碰? 要反無限力 如果有本事就直接打 唔洗等抽水 吸收我軍 見佢badend入面都係選擇龜 未儲夠氣
巨神就係無限力代表 代表佢想反個樣野 所以都係不如巨神
好多人搞錯佐負無限力以為佢真係有巨神咁勁
其實唔係
真係咁勁一早打爆全宇宙

上面所講既野我夠膽講唔係寺田一開始既構想
因為alpha1年代佢吹到原創好撚勁
咩版權都不如佢地 版權最勁已經係宇宙怪獸
但對博士呀 教官呀 尤魚呀 對佢地黎講唔算咩威脅
威脅到就係頭先講除佢自己個兩個
仲有就係原創主角同隆聖呢d強念者

要數alpha個d例真係可以好多
癲撚到第一話已經囉版權主角機吹原創主角機
fb見到d人講香菜仲可唔可以配番tv版果種味
之前套電影已經唔太得
佢當年就係演技廢先咁棒讀
今時點同往日
唔正經個D角色先大反差

當年睇笑撚到我
呢個真係cls以前明明配開乖乖女
不過依家咩都carry到就真
Btw你叫若山配番ReRISE早期青梅把聲應該都難
監獄仲有好多cv機戰成日見到
係大jojo少d
最近對詩音印象係七星
癲癲地 感覺由lr開始就覺得佢癲癲地
之前睇甘神pv佢配3女
覺得幾正 本身對3女冇感 睇完pv都期待佢表現
一開始rerise真係廢到笑
https://lih.kg/ajKQDhV
第一頁已經有人提
當年真係好新人feel之後慢慢搵到自己痴線婆路線
好過鬼頭,到而家都未搵到正確路線
但又俾公司推到MAO/菲魯茲咁
MAO萬能俠
但自己最大印象都係呢隻
埃及人路線就女JOJO
成撚日都聽到佢大叫
超有氣態 講氣勢贏到佢應該唔多
鬼頭好彩執到鬼滅姐

當佢另類category 運氣多個類算啦
佢有排都未有得同埃及人同mao比
兩個都係東映年番練功場走出黎
鬼頭真係應該去東映年番/富野作品度練功
埃及人算勁 jojo上手美雪女皇配
比較會輸 但佢配到自己風格所以無咩人拎黎比
佢今季第七王子配到有時都有jojo式個隻大叫笑撚死
一路覺得鬼頭同好多角色唔夾

呢套係連榎木都唔夾
同梅原一樣 老是常出現 不過最近好似少佐?
佢本身有心
加埋出道第二年就已經去年番練功

可惜而家年番無以前咁多,富野又好耐先出一套動畫
根本好少機會俾班聲優練功,變左好多行偶像路線
唔夾聲底輸一半了
不過榎木聲底同演技(非變聲)真係好過隱

鬼頭聲本身都唔算好正/好有特色
加埋佢演技水平有排追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞