唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
有冇link
何仔,去啦
使乜問連登仔
你最大缺點係對住假膠太認真兼浪費時間

網上就算喇
現實對傻仔認真好易連累自己
泰國本地新聞勁多謀財害命
好多係女+family 夾手做案
所以就算佢介紹埋屋企人俾你識,都唔好露底牌

另外,有朋友同泰妹拍拖
使$使到仆街,仲要供養埋條女班朋友
每次食飯叫埋啲frd 一齊食貴嘢(幾千港幣起)
當然焗9朋友俾錢
樓主自己睇路
好難叫人相信做得雞既女人會變做良家婦女喎
師兄你要知道你唔係第一個有咁既經歷
但係睇過太多同路人中伏 你有警惕就好
btw想知有無同居 所有野同居後先會知
雞嚟啫,勿認真
樓主眼光獨到...咁好嘅女仔都冇人要,樓主救左係火坑嘅女.你都唔明白樓主用意
啱呀 泰妹同你一定係真愛,建議即時結婚
真 底牌唔開 試下無妨
我同我之前果件講我搵13K HKD 冇錢嫁 但係都拍左年幾 淨係比過1次5叉野佢 平時又冇咩洗費
另外有個FD就買埋樓結埋婚去芭提雅長住
有個就而家每個月比緊13K HKD 家用 以為自己真愛 屌極都唔醒 其實就大把老細

樓主自己諗啦
一黎就咒人俾車撞
心地咁差去kk園教訓下你就差唔多
祝你哋喺Kk園區撕守終老
我之前有朋友都沉晒船要學泰文又話娶泰國老婆。
諗定唸
屌 每次睇親呢啲覺得老老實實打工真係on9
你點樣發現?
人地好心同你分享經驗
你就寸過馬撚

真相係你無女因為你on99,港女唔想識你都幾正常
我開放d,唔覺得有咩kk園之類既。

但一來唔好俾人知你有幾錢喇,二來心中要有個價,一個月包月係幾錢自己一定要心中有數,唔好做何伯。

東南亞d女覺得真愛就要環境活動架,佢驗齊野之前唔好同佢有真愛住。
我未試過叫雞 如果30歲都出唔到pool先會去叫雞破
笑死原來香港仇女個d毒撚都係去泰國幫人埋單
Sor ,咁其實感情台係用嚟做乜?
全世界都係呢3招架喇
樓主不願面對
香港女仔
結果仲差啲
至少泰妹技術好
我識泰文 睇佢line 同IG DM
東南亞 以前大陸好多依啲蠱惑野
降頭都聽唔少啦
而家仲要有kk園

自己執生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞