唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
條女泰國都做緊雞,樓主都唔介意
黎到香港你主場 求撚其餐餐三餸飯比佢食咪得
最緊要都係日日屌爆佢個閪姐
咁樣捱到一個月都唔走
咁咪test 到係咪真愛囉
支持你, 成班ON9, 講大陸女人就係雞, 泰國女人就KK園區, 唔通成個泰國唔撚結婚拍拖, 全部男人都係等比女人拎去賣?
你開心就好啦
基本上係 唔洗泰國窮 拋個身出嚟做

唔介意咪ok 囉
反正佢唔係第一個沉泰妹船嘅香港男人
你平時咁搵真愛?
使5使打到佢入深圳市人民醫院test下係5係真愛?
你搵真愛係搵開做雞架?
佢做咩要放棄份人工走過黎先? 仲要養家(or so she said)

你個frd肯咪得
主場之利

當佢諗住嚟香港攞著數,你攞返著數,咁就贏

你屌到厭就唔再沉船
叫雞當出pool
笑撚死人
你不如認真睇吓樓主個case先再reply啦,樓主唔係就咁去泰國旅行然後random識咗個泰國女人拍拖,佢係去泰國叫雞,係喺間bar做嘅雞,然後樓主因為隻雞收平咗佢同埋話鍾意佢所以沉船,至於呢個係一個浪漫愛情故事定係普通毒撚叫雞沉船就見仁見智
題外話,講真就算你唔係gogo bar識既都難確保佢冇做,因為係曼谷食過兩件,兩個都有正職
當佢嘅background係真,你養得起佢住喺香港,唔使番gogobar俾個閪人屌,有足夠動機嚟啦
結婚用 non-o 住果邊囉, 一年續一次
搵工好難搞架喇, 最易係教書, 不過最多都過去教普通話/簡體中文
如果做IT 都易既, 但要預咗人工唔高

最好就香港IT 工可以俾你remote work
平平地3皮港紙過到去就高級中產
做雞同賣豬仔有咩關係? 樓主條傻西頭到尾都話自己沉船
咪講咗我冇錢亦冇興趣包養,包養就唔係男女朋友係情婦,同埋我根本就唔想留喺香港
係5係雞樓主OK咪得,關撚你教人食三餸飯搵真愛咩
又無錢又要拍拖又唔想留響香港
攬住佢燒炭移民落地府啦
咁你仲撚戇鳩啦冇錢睬你都傻啦 醒吓啦傻閪
純情嘅long d
去搵佢拍拖仲可以AA制
佢會從良番份普通工
咁你去泰國又可以做咩呀?
咁佢ok 就唔撚洗開post 講啦
為駁而駁 on9 仔
人地好聲好氣你咒人死, 你老豆老母同樓主下場差5多架la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞