唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
A0雞蟲+青山走犯
真係
突然覺得自己有運行,上哂自信,呢類人最大獲
難怪2024年都有何伯呢啲新聞
你呢番說話何伯都可以用
啲沉船仔會覺得自己真係值得一個咁索嘅女仔
但事實上係條囡夠濫,乜都擺得落口先會肯啃下佢。過兩日有更加好啃嘅咪一腳踢開

條囡係咪做雞唔係重點,重點係佢地識左冇耐就諗住同人過人世嗰下死條囡肯定係襯後生玩下,樓主已經諗到要移民泰國

如果佢係本身就想闖蕩下冇問題,但佢expect可能有未來就...
泰國人講bf個意思係每個地方一個bf
可以有multiple bf
30歲的護哥
咁搶口 排定隊去kk樂園啦
但喺泰國就係物理上劏人一頸血,支解都大把!
留名待笑
仲要好撚中二病
咩覺得自己唔值得被愛,就永遠唔會有人愛
點解覺得自己不值得被愛,突然又會有條女愛你先
前後都矛盾啦突然情聖上身咁講經,有冇打冷震呀樓主
何伯 all the best
有冇相?
條囡係咪做雞唔係重點,重點係佢地識左冇耐就諗住同人過人世嗰下死

真。重點
娶隻雞做老婆都大有人在
有個仲超有錢添,個名疊字,呢個全球華人都知,雞又點啫。

問題就算條唔係雞,普通女人一齊幾日就諗做人世
初戀嗰啲先會有咁既幻想,一啲都唔似30歲男人應有既思維
其實佢講得冇錯,所以佢自己都好知答案。
問你攞錢買飯食咁你literally係飯票喎,點樣唔係?
算鳩掃啦你
呢度咁多巴打好心提你
你係要何伯式咁全世界都係反派
沉船都沉個大波啦
嘥晒d錢
體液交換後患上咗後天免疫缺乏症候群,免疫力受破壞自然多病痛。

一定唔係,除非係。

愛滋病感染者出現初期症狀的比例:

發燒(80%)
嗜睡和全身不適(70%)
肌肉痛和關節痛(50 - 70%)
淋巴結腫大(40 - 70%)
盜汗(50%)
胃腸炎(50 - 70%)
腹瀉(30%)
口腔潰瘍(10 - 30%)
神經性頭痛(40 - 70%)
皮疹(40 - 80%)
生殖器潰瘍(5 - 15%)
血小板減少(45%)
白血球減少(40%)
轉氨酶上升(20%)// wiki
冇相好難討論
你點知佢唔係人妖
有冇射到精
分分鐘同樓豬扑完野
自己一個人嗰時大大啖扯煙
你唔介意個泰妹有好多個男朋友,你咪算出pool囉
gogo bar妹見客都認男朋友是常識吧你比LT錢包埋,服務嚟
醒吓啦,你叫咗隻雞咋
你條大水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞