唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
可唔可以係,泰妹冇港女主動同冇咁要求高,同埋有冇諗過如果一個人覺得自己不值得被愛咁佢永遠都唔會有人愛,我以前就係咁所以先咁難出pool,因為一個咁嘅人係咁會去做主動。當然啦,性工作者就真係好難被兒登仔接受,多騙案亦都係真。

過程就,睇而家個post既情況,我最多都係私下同你講
結婚都難入籍㗎,最多永續配偶簽證.
bar 好女仔?
https://lih.kg/2018275
大家唔好咁啦 陣間佢又抑鬱症發作就唔好
同雞蟲講咁多真唔真愛做乜
師兄心水清
咪係囉
我幾年前睇過,話其實泰國係接近無得移民,但有巴打就話唔係
支持你,我出trip都食過件賓妹
講真,屌多幾鑊享受過就算啦
唔係話泰妹冇真愛,但係Pattaya呢種地方識既
大家都係黎呢度「玩」
歡場冇真愛,呢d泰妹到你玩厭想甩身好麻煩..
But條路自己揀 仆街唔好喊
當然無娶啦,幾個月後佢話要嫁人就無了。不過應該真係純既,我有两次同我幾個朋友去泰國玩,叫佢叫啲姐妹過嚟一齊落pub,佢話佢無呢類朋友,咁我話有嘜存貨比相我睇下先,佢啲朋友都好豬下。
日本都話難㗎,其實放棄國籍就得.但泰國就冇聽過成功嘅例子,不過移民都唔揀佢啦!
好賭的爸
生病的媽
上學的弟
破碎的我
死毒撚幫隻雞埋單
重度?
你自己都有答案啦 鐘意咪去馬 男人老狗有咩顧忌 最多咪銀包顧忌
有啲劫總係避唔過,樓主想移居kk園,你唔好阻佢啦
終於明何伯個心態就係衰太有自信
同埋就係覺得自己好醒
你沉到咁,由佢啦
又蠢又自大
港女點要你,傻閪咁
驚驚地又想要 咪試下同人講搏支持
俾相反意見即搏嘴 離何伯不遠矣
大概知係點了,先唔個講泰妹點先,話哂呢度感情台,唔係成人/夜遊台

“一個人覺得自己不值得被愛咁佢永遠都唔會有人愛”
要人有愛你,首先係你要自愛,識得欣賞自己人地先會去愛你,而唔係無原因咁向你主動。一直缺愛,無論被愛同自愛都好,突然有人主動俾你,明既。

你自己其實都可以講到個原因,問自己,人地點解,會咩原因向你主動?嗰刻好有feel、有氣氛,好合眼緣?定還是其他,你可以選擇呢度答唔答都好ok,但你至少一定要答你自己,冇人比你更清楚,只要個答案你好肯定,而唔係扼自己就得。

我都想你好既。
知唔知如果真係入到洗唔洗當兵
有得扑咪扑多幾次抵返條數先,之前就算啦巴打
原來青山走犯
唔怪得係咁屌人
又唔好咁,每個人都有佢既難處
佢又唔係dc9咁
無謂要佢永不超生
普通香港女仔對普通泰妹,咁泰妹覺得港男高質啲正常
但而家樓主嘅係泰國雞食過嘅男人多過佢食米,真係會好欣賞喺香港溝唔到囡嘅樓主咩
受騙的你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞