唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
今次係甜酸雞翼
kk園見
趁後生拎住幾個月儲備去泰國住下,日日食瞓吊,對辦就同佢計劃下將來,唔對路就走先,蝕盡都係十個八個,到時再努力搵錢
3000蚊就假愛
1500蚊就真愛
而家啲男人有冇咁戇鳩呀
最憎呢間野,gogobar同沖涼明買明賣咪幾好囉
衰多兩錢重 =/= 等於
「識返個香港女仔好過啦」
cls死雞蟲咪撚諗住搵港女埋單
啱 千祈咪搵港女
又如何?樓主唔領情呢
真呀鬆底,你呢啲係沉船黎咋嘛,我就支持你去馬既,你又唔係蠢,你好知自己做緊啲咩點會出事,難得有女愛你喎,要錢既一定唔會係咁啦,係咪先
少人正評但係最中嘅答案
對答樓主已經有咗答案
如果家庭上無顧忌,自己會承擔責任咪得
開心唔後悔就得
如果佢床上技巧/樣唔錯,都幾肯定會多人追
你自己都識講0女人緣/唔識tum女,你覺自己有咩野吸引到佢錢?樣?夠純情(on9)?
你同我個fd一樣,永遠唔肯接受現實,總係覺得眾人皆醉我獨醒佢最後仆完街仲可以話無俾人呃完全無得救

語言唔同,溝通做fd都唔易仲話鐘意佢鐘意你個毒L樣 or money? 醒啦,真係好on9
條泰妹係咪又係淨係識同你Facebook Messenger
一個人要柒果然無人阻止到
樓主你有無諗過搵返份政府工
香港政府正正非常之適合你
你係人才嚟
何伯都覺得啲網民針對佢自己諗啦
咪din啦 屌夠就閃算la
巴打等我同你分享下泰國妹子既諗法
1. 佢地做得呢行,全部為左錢
(普通泰國人返工返一日工都唔知有冇500蚊港幣)
2. 就算佢好後生 佢好靚女 床上功夫一流
大部份其實背後都養緊一個小朋友,
佢地知道自己打份牛工養唔到小朋友,就會由家人幫手照顧
自己賺錢養家
3. 佢地做呢行,最唔缺男人,
勁多無知既男人被佢地既美色 說話技巧 欺騙到,不斷貨金
(例如:今日我行街唔小心仆親,流晒血,但我又要開工,又要比錢停工,跟住同d好lum 佢既客人講,d客就上晒頭去比)

有啲泰妹你會見到佢日日走去玩,好食好住,又去埋旅行但其實背後有客人不斷貨金比佢,用性愛,比客人摸換返黎

巴打 我欣賞你能夠係到分享自己諗法,但係….
同泰妹開始拍拖前,你需要起清楚佢個底
佢地既觀念好奇怪:
1. 客戶 同 男女朋友關係 佢地會話分得好清
2. 工作是為了賺錢,你愛我 係愛我既靈魂,不是肉體
3. 賺幾多,洗幾多,用晒錢就出黎重出江湖賺錢

由其係風月場所出黎既泰妹

真正既泰妹要搵另一半,從來都唔會講錢
係要大家拎時間出黎,睇下夾唔夾,無跳級

有一句說話可以概括形容呢類型工種嘅泰妹
「「轉帳一停,感情歸零」」

P.S. 識過4個泰妹,3個貪錢,1個要愛情,
其中2個無利用價值時會慢慢疏遠你,
1個良家婦女好善良 好主動
其實係佢心底裏都不肯定自己係咪值得被愛
亦未真係感受到愛
依家突然有個人話愛佢
所以唯有相信依份愛
來確定自己係「值得被愛」
你喜啦 都係上黎拎認同姐
學多幾味餸啦
開心就好
將臣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞