唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
芭堤雅M記大合照(有女)
有個friend 之前同個泰妹拍拖, 整容整到傻, 不過好彩個泰妹本身都有錢, 聽講係市長個女, 個friend 去埋佢屋企, 人地真係住 housing...

但聽佢講番其實唔係好溝通到, 大家都識講英文但係都要成日拎部手機做翻譯,最後個女仔想做歌手, 去d 酒bar 度唱歌之後俾酒bar 老闆食埋...

聽佢講身材係好得, 唔係好大波但青春無敵。
仲吹奏大陸妹啲人傻左 靚少少嘅幾年前已經港女化、公主病得好嚴重 一邊死魚一邊用冇興趣眼神望住你問你搞掂未
唔知KK園有無得上連燈
師兄玩還玩, 做足安全措施
佢要人認同喳嘛
部署條撚咩
黃子華話齋
突然冇乜運既人行運….
睇頭幾個樓主覆嘅留言
你會發現佢唔係真心問意見問部署

一有人講任何野去提點佢
佢就實牙實齒話唔係
係咁幫條女講好說話
唔知係假膠

定覺得好威post上嚟
以為條女俾咁多男人屌淨係對佢一個特別
實情就係對大把男人都係咁去漁翁撒網

總之都係kam撚..
渣渣輝起碼都CID
有牌爛仔 夠哂壞
啲女先鐘意

樓豬?
你屌多幾個泰妹就唔會咁著緊㗎喇
泰國旅行識? 邊度識r ching?

by the way, 我阿爸個 friend 幾十年前都係娶左個泰國女仔, 但係真係無乜溝通, 個男既每個月剩係揾錢番黎就算, 後來佢老婆幫佢生左小朋友, 到最後都係同個小朋友番泰國, 個男既就得閒番下大陸咁樣, 先幾年仲走埋。
或者俾個contact出嚟等多啲巴打排隊去上條女
樓主可以同上面位師兄交流下先,遲啲會係你老襟/金主。
幾好既分析

一定唔夠啲地頭蟲鬥
泰妹貪d 韓仔夠細碌, 屌得多都唔痛
我就未見過韓仔碌野, 不過我遇過既雞, 大部份泰妹都係咁講
30 歲人咁撚天真
沉船沉到你, 佢未問你拎咋
同你一齊日子耐咗就會 細佬妹要讀書, 父母有病要醫 etc
留名~~ 支持樓出今晚出發去泰國
人一世,物一世
搏盡無悔
你越遲一日去你女朋友就比人X多一鑊
快D去拯救佢~~
咁你開post 既目的係咩?
又問人點部署, 又話自己判斷
師兄想請教下, 如果唔叫雞的話, 泰國有乜野玩?
何伯應該同你差唔多諗法
佢唔係第一個,但係係第一個話鐘意我,咁可能遇到高手啦。咪睇多幾日先
ching 講多小小la, 最後點解分手?
我成日都講 一直A0既人係有問題
男女都係 成日都將自己既問題唔當係問題
樓主跟本發花癲 有女埋身就語無倫次
你地講乜野佢都聽唔入耳架啦
等睇佢俾人夾左去 要屋企人抬錢救佢啦
隻雞話鍾意佢即信到十足啦
我諗樓主天真程度應該嚇親隻雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞