唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
咪玩啦,泰國禾
冇得移重話做小生意
泰國政府d 例就係為咗比班local 夾9你
樓主做足兩樣
條女係鐘意佢就放棄所有野黎香港啦,不過希望樓主本身無樓無錢
估唔到毒撚叫雞想型返次都搞到咁柒樓主都係返屋企睇av 算
On9佢Gogo bar d客大把有錢
幾年前識個越南妹妹仔俾我破佢處之後真係鐘意我,無收過錢。同埋有好多表現係真鐘意定扮出黎好難講,毒撚唔識分,最後俾佢block左更加證明係真愛
放心,you are not alone
見住朋友同你一鳩樣,最後駛完一大舊錢之後一支公返香港打牛工
條路自己揀,仆街唔好喊,完
人地好心提你 希望樓主搵到真愛情 長箱屍首
邊個去KK園區一開始會同你講柬埔寨?
對lin係咪好黑
唔貪佢錢貪佢咩?去gogo bar 既好男仔?
靚仔(自以為)專一好男人(?)
無盤骨?
30 歲A0 人士
呢種人從未有過愛情
從來無女人對自己有興趣
突然間有個靚女出現又同佢上床
就如久旱逢甘露
會令人喪失理智

樓主你條件唔好而且自尊心強
講野太倔,唔好話溝女
相信同性朋友都唔想理你
現實生活人際關係都唔會好,要改善

買老婆,或者為錢而同你一齊既女人
以利交者 利窮則散
除非你可以不斷供給
先有機會留得住
如果對方條件好你太多
有本事搵個好條件過你既就會走

如果你真係想試
首先唔好諗移民過去
你而家係賭
移民過去即係賭身家
要識保護自己
祝你搵到你想要既愛情
其實你都沉左船,仲扮咩嘢問人囉建議

好多人叫你小心提防係一片好心啫

不過睇你都係死牛一辯頸,總之自己小心啦
要 pin

樓主一直唔肯面對自身問題, 歸咎於"港女"身上
同埋好一句久旱逢甘露喪失理智
樓主只係想有人話佢知, 點樣可以確保到可以佢所想咁發展
就算有勁人俾到好橋佢, 將一堆錯既積木 砌到幾岩最後都係錯
不斷供給先有機會留得住. 有本事搵個好條件過你既就會走
根本就係課金 game 黎

所以唔好a0拖到30歲, 好多野固定左, 點`改都改唔到
邊度色
交友app 一開始驚呃人 點知佢黎真大波幼幼好鬼正,可惜搵唔返了
Bar雞同女人都奇蹟
你幾十年都無人鐘意
點解覺得無神神有條女咁撚愛你先
咁多人中過招 點解你係例外?
你好靚仔靚到佢超愛你? 定你有咩條件令佢好愛你?
掉番轉 你會唔會無啦啦見到個醜樣既女仔 就突然愛佢愛到死心塌地?
你認真諗下啦
你本身已經咁空虛
比人呃埋呢獲驚你頂唔住
樓主公開條女知樣睇下我有冇屌過,無屌過而家過去執返幾q 睇下你醒未如果岩feel可能佢俾中出無套
女又無錢又無好慘
我俾一千蚊同一條女幫我含到雪雪聲
屌到唔想要都得
樓主就要輸身家 換同一樣野
一陣post主就問你做咩人身攻擊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞