唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
rip
小心俾人落降
其實好撚簡單者,搵兩個fd過去芭,
高市價每人包佢兩星期睇下佢落唔落搭,
如果佢仲係咁玉潔冰清,抵得住錢引誘既,
你⼀個月之後再返黎報告都未遲。
真人真事,有個frd 喺泰國屌完就飛咗條女,返到香港成日病,後尾先知條女攪完野偷偷keep起佢啲頭髮,分咗手就落降
呢d就係教學喇
記住自己係股東之一,唔係全資擁有就得喇
咁你有冇帶套
做好保護措施?
真係有都唔出奇
我所識既廚藝都唔錯
非常樂意煮餐好既比你食
我見到d配料個頭都痛撚埋
中出個bar妹清係真心定靠害?定真心靠害
唔好怪樓主
泰國天氣熱 個人都特別容易躁
緊係有帶套 雞黎架 唔知有冇病
沉左船 我哋講咩都冇用 各位唔使勸佢
泰國人啲拍拖係好隨便,佢地可以同時間同好多人了解中都叫faen (男/女朋友),所以好似樓上有師兄話有幾十個男朋友真係唔出奇
已中降頭
搵人包養下姐每日咁多客
同時比幾個大客包養都幾fatfat
你試下講你無錢比睇下第二日仲覆唔覆你
真係好知點做就唔會上黎開po問
都係想有人支持
最好就同佢一樣情況 而係有好結局

但事實大家都知係點
仙你老母人跳咩
黃腳雞就黃腳雞啦
倒咩想知啫,邊撚個鄉下講倒想知
倒嘢去垃圾房啦
你沉船同蠢係兩回事無錯,大家討論都係沉船嗰part,蠢好小事。

泰國地方大機會少,平均收入同上流機會無香港咁高。
女人想上位,醒目勤力喺香港撈正撈偏都大把機會啦。
哩個唔掂就下個,無幾可話要動刀槍,畢竟成本風險都高。為錢姐,攞命盞麻煩兼難搵下家。

發展中國家唔同,謀得財兼害命乾手淨腳,骨都化埋都未必有人知。
嗰啲地方,人命唔值錢,外地人又生面口,好快無人記得你。

窮鄉僻壤有多個錢就惹人注意,人地同一個鄉下,搵件青靚泰仔滾返條女轉頭,再夾計劏埋你再棟返落條女到都仲得。

揸得幾十萬嘅咪去泰國算,慳慳地夠過世,有咩呃哂都係幾十萬,返嚟香港排公屋勤力都有多次機會。

錢多嘅就帶條女嚟香港,衰極都叫自己地方,就算養唔熟都搞唔出咩花臣。
I really wanna serve you同 I wanna make you happy

都係呢2句開頭喇
收尾點
你加油依到無人會阻止你
肌肉係咪特別發達?
骨架特別大?
喉嚨同你一樣咁突?
佢咪就係雞,嚟香港拎身份證做雞養你都得嘅,俾警察捉到佢無野呀,係你依賴妓女維生要坐監啫
所以行做雞路線,都係留係泰國好啲,keep 住40萬baht 係銀行戶口,每年去immigration 做續期就得

泰妹真係鍾意你,做雞養你係好正常

btw, 根據你所講,佢都唔算對你有太多心思
起碼我果陣d 女鍾意我嘅話,係即頭唔駛錢,佢哋會叫我等佢放工,之後食宵夜都係佢哋俾錢,有啲會叫我上去佢住嘅地方煮埋飯我食 之後夜晚砌,朝早起身又砌過呢啲正常嘢
有啲直頭見我返香港,飛埋去香港做雞都想見多我一陣
gogobar d女唔係人咁品
全部都真係雞黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞