唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
樓豬十足十何伯2.0
搞唔出花臣
但搞到有性病都死得啦
泰妹 越南妹 定馬拉 或者舊時嘅大陸妹都好
有唔少知分寸,有個男人養得起頭家,
佢做女人仔唔洗憂柴憂米就一心相夫教子
舊時邊有咁多物質咁多引誘先得㗎
嚟到香港生活點都舒服過舊陣時泰國嘅我諗
可能我英文同泰文都唔好囉?我覺得溝通都係好重要既。當然啪啪層面又唔同講法,睇你需要囉~
探靈 學佛 學法?
支持樓主po張相/number出嚟,
大家一齊去救佢女朋友出火坑
gogo bar識嘅,唔使咁認真啦,得閒一個月見佢幾次,畀下零用錢做下長期sp咪算囉
如果真係市長個女
個bar 老闆點夠膽食, 除非後台更硬
雞鴨鵝
聞說食過鵝就返唔到轉頭食雞
利申 我食素嘅
去行下街食下街邊檔飲杯酒嘆支草就一日
仲有人妖show乜show物show
就樓主介紹吓點搵條女,
我哋過去幫手睇吓正唔正,
睇吓有幾多人都俾佢話想結婚
白人好似唔怕無套 玩命
因為得極少數人真係有提出點部署,我意思係參考完佢哋意見後我會試驗,咁最後永遠都係我自己判斷啦唔通可以搵人代替我?
佢冇講結婚,不過你鍾意啦
樓主連條女邊度返工同乜職業都講埋,你仲想要乜資料?
拿我認真答下樓主
如果你個故事唔係玩膠, 唔好理條女係邊到識係咪雞住
首先你係好缺乏愛, 可能你人生經歷令你冇咩自信, 所以當有一個人好似無條件咁對你好, 你就好容易投入, 簡稱沉船, 你係好快亦好需要被關懷, 呢種過份需索令你失去左判斷力, 你想用盡方法去長期擁有呢種關心同被需要既感覺而美化左對方同佢背境
呢度好多ching 只係要你用另外一個角度叫你去客觀分析成件事, 當然你都可以當我9UP
KK園等緊你
求9其講句鍾意你就係高手
樓主: 港女太西, 揀唔落手
Ok 師兄,呢度咁多個留言你算係最有營養,我會提醒自己
屌咁梗係唔止一句咁簡單
大把人提出左叫你睇定D囉, 有得屌好屌, 唔好俾錢人, 呢D唔係意見?
同埋相隔兩地, 去叫泰國雞你俾多少少貼士請佢食下飯, 佢就叫你做男朋友啦, 對佢地來講成本好低, 剩係付出身體俾你屌同得閒噓寒問暖, 但你可能將來要付出既比佢更多
放長線釣大魚咋, 千語BB煲湯俾何伯飲都唔會收錢啦
不過如果焗住要揀雞做老婆, 情願揀泰國雞都唔會揀支那雞
支那雞太西
老老豆豆
射多幾次你都厭啦
沉撚咗就唔會清醒, 以前啲朋友上大陸玩都係咁
不過有啲朋友真係結咗婚生埋仔
注意人生安全, 沉船唔緊要
有必要嘅時候要識醒就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞