唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
無套泰國妹果下已經係放棄左自己人生啦
佢哋可能係講得衰咗啲有啲難入耳 不過真話係難聽啲 你依家揀嘢嚟聽咪顯得自己更加唔理性同水魚
你都有晒答案 人哋講啲唔係你心目中嘅答案 又屌晒鬼咁 你都係想有人認同你啫 啱啦啱啦 去馬啦
講來講去,又扮晒想聽人意見,其實根本是想人 support 你咋嘛。得架喇,緣份來到喇,佢真心愛你,想同你結婚生仔呀,去啦 🫰🫰🫰
咁個個地方做雞都易過唔做雞架啦
金錢同價值觀既野係扭曲左就扭曲左
做得雞都係為錢姐
咁呃錢都好合理
快D去喇,最好每日更新情報,大家每日都有花生食嘛
沉左船就算,最緊要開心,我都宜家都沉左老婆船 結婚好多年 所有收入同身家都俾哂老婆 自己一無所有。
有冇睇阿奇,知唔知有幾多鬼佬係泰國都係比個老婆同女友殺死
正路識個泰國妹移民過去就話姐
大佬你係叫雞既地方識條女 點同呀
佢就真係當泰國係搵食嘅地方咁,年年收政府咁多錢都唔搞入籍!
樓豬食得辣嘢多 講嘢辣咗少少 唔好怪佢
睇完個post完全feel到樓主嗰種kam
亦都好明白佢點解溝唔到女
又大ego又蠢
見到佢真係冧我忍唔住笑咗
衰d講你未必俾人賣既
只係老實講條女係果d地方識
好極都有個譜 感覺應該都貪錢多
你覺得冇問題咪得

不過泰國真係好好玩
今年年頭去完
而家自學緊泰文
港女都出嚟做ptgf 啦
一陣又鬧你架啦
唔煙唔酒佢係gogo bar 做清潔?
連登有愛 好多巴打真心勸阻 好感動 男人嘅浪漫
我朋友識嗰個都好似一樣喺啲夜場識返嚟
我地冇咁詳細問佢係咪做雞定係點啦
都當係架啦
GOOD LUCK , AID
好想試下十條仔組團落芭堤雅測試下
睇下係咪10個都會即日搵到女朋友
叫你小心就話咒A0死毒撚
「點解N年冇出pool既原因,我會同你講因為我咁多年都係香港搵囡囉,港女收皮啦」

淨係呢句都知咩事
然後啪左幾日就諗做人世
典型太少深入接觸女性先會咁

何伯係咁,樓主又係

唔好鼓吹人去周圍玩女,起碼多啲見世面先唔會咁易上當
有啲野,大家都有哂共識,啲女咁樣埋身都知佢咩料

最重要係,要知自己咩料
都唔掂左咁耐,唔會突然有一日變好掂,行哂運,有吸引力

突然覺得自己行運,就即係出事既先兆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞