唔小心係泰國出咗pool, 點部署

1001 回覆
195 Like 1458 Dislike
黃色野我唔啱r, 驚中招, 同埋感恩有個好老婆.

玩同食得唔得先?我都係去開日本多。
我 send CV 都會話對份工好有興趣 好有熱誠
send 100 份出去 點都有三幾份叫我上去見工嘅
正解
我覺得你目標應該係要以最少錢獲得最大滿足。首先,唔好表現得太着緊佢
白鬼驚鳩, 根本男屌女 就算無dom都好難中
只要唔係屌屎忽就唔使驚
吓,冇錢包養,同埋你哋又叫我唔好比錢佢
我屌過既泰妹當中, 95% 都唔戴套
有d 諗返起都扯扯地, 十分回味
被愛嘅感覺唔會厭,對我黎講更加係新鮮,當然係真定假我呢一刻唔知
非常同意
又唔好咁講...睇得出條女真心愛樓豬的
比左正評
渣渣輝當年咀完想嘔
你同事最後點?
隔離飯香
人在異地特別easy
唔好傻啦,去多幾次泰國玩啦,條條女都叫你男朋友老公㗎啦,打開佢手機睇每個Social Media都十幾條契家佬,長期幾部ATM,長期幾條仔傾電話,基本功啦。

玩你就玩啦,有邊條泰妹出嚟做唔係為咗養老竇老母醫病,細佬妹讀大學,分分鐘養自己個仔,又或者屋企隻水牛病撚咗,再唔係攞你啲錢去包一條泰仔又得。
養埋班朋友呢方面癲撚過港女
感覺佢哋覺得釣到(有錢人)好威
要威俾朋友睇
平時同朋友就食街邊船麵
朋友一去泰國就餐餐上酒店露天bar 大魚大肉
埋單張單長撚到
真係 根本兩個case黎
果位ching係正常發展 只係咁啱另一半係泰國人
樓主只係雞蟲沉船
戇尻
玩泰妹無問題
但一定係鋪鋪清 唔好有手尾
你知之前有何伯單野?你係點睇

只要是旦一條女主動俾到愛俾到關懷你,邊個都得
當然唔係新何太咁yap

你應該都唔知你自己中意佢啲乜,係咪真係中意佢?
其實只要佢中意你就得
識=一齊左幾日咋,就已經諗過人世,陰公

唔好持住自己三字頭,中間係白過
同啲廿出頭其實冇分別,仲可能知頂過你
知道咩係玩,咩係認真。
老實講係gogobar做開真係閱歷無數日日都見咁多人冇你想像咁單純,所有野都可以係人設,我唔係話你蠢或者無知,就算醫生律師幾醒都會被唔係自己範疇既情況被人呃,更何況情場或相處交流中佢係老江湖而你初哥黎,,越自信只會越盲目,同埋係得果場玩做既冇人係你想像簡單冇心機,咁既人唔會係呢d場做,就算本身都係都會被環境改變,講都講左你唔聽終有一日會後悔
學投資咁,先set 止蝕之後去試,
做好風險管理先入場。

反正樓主都話想去泰國移民,
不如移民前去旅居3幾個月,
同條女同居試吓大家係咪真係夾到先,
相見好同住難。

之後計下條數,旅居期間要洗幾多錢?
過咗某個數可能就要止蝕離場?

怕人生安全問題,可以同香港親友夾定暗號,
有事打電話搵人暗中求救。
呢位師兄理智討論

不過問完答左都唔代表真....

樓主真心想過泰國住?你過到去無錢D女都係會離你而去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞