衛冕冠軍意大利歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
新仔應該都係後備
拖仔都有三件入選
文仙尼咪啦, 我唔否認佢聯賽打得下
但大賽真係唔好用, 你唔知佢幾時變炸彈, 羅馬輸利華嗰球又係輸佢og
巴斯一定係左中, 佢制空唔掂搵佢打正中又係死, 中間艾斯比今季個態問題不大, 右中大米安都穩
左右迪馬高同迪羅倫素
雙戰頭我估係史卡/列迪古搭拉斯
睇情況再轉433/343換基艾沙/奧蘇連尼呢啲出黎爆下
早晨哥好多人爭
作客靚過主場
少睇意甲,點解唔揀locatelli?
早晨哥我都知搶手
Coach Luciano Spalletti had named a 30-man preliminary long list, but Inter defender Acerbi had to pull out today with a recurring groin injury that will require surgery.

Gatti standby
同kean一鳩樣,不過kean有身型
史卡維尼同比蘭路華囉,前者如果出國都過50m,後者有身型有速度,最多搭多件bougxxxx唔識串)
廿年意粉最基本都up得出國米條後防啦下話
都唔係講咩早晨哥,卡拿菲奧利
史卡維尼有聽過,fm打機幾勁
倫淪落到要搵加蒂
直接早晨哥正選啦, 分分鍾上埋位
唔覺有咩問題 反正真係選都係去坐
係嘅, 唔知光頭會唔會咁所以轉返4後
加蒂落後出黎打中風
冠軍功臣
文仙尼都得
今屆後防我覺得唔錯,貴為傳統防守強國,起碼多返後起之秀。
反正如果我係光頭佬,都係將重心放返喺世界杯外圍賽,今年歐國杯正好用嚟試啱個陣。
中場就冇乜好挑剔,前線其實唔差,列迪古擺明係史基拉斯個type,國家隊先有表現。史卡馬卡就後半年球會fit,希望帶到個狀態去歐國杯。不過意粉前線未來都係睇米蘭卡馬達。
無睇$馬
今年打法甲/歐冠 勁唔勁?
冇乜進步過,高空波同控傳都係會鳩吓鳩吓
真係唔知點解意大利嘅年青球員質素咁低
有質素都唔用啦,你睇下前列果d用熟男,下遊護級又係熟男,之後就借黎借去,借到懷疑人生
有前途戈啲後生又比人引佢哋賭波,賭到冇曬前途,東拿利,費基奧利本來上緊位,就咁比人查到就88,主要係個球圈入面風氣好差,黑手黨入侵球圈問題好似嚴重左
但其實青年賽事成績一直唔差
u17 euro啱啱先8強淘汰英格蘭

上年u20世青盃亞軍 u19 euro冠軍

係啲球會唔肯用成用借去意乙意丙借到廢晒
意甲無乜大球會肯用成績去賭啲年青球員
風險太大
除非好似巴斯東尼或巴里拉
呢啲比較標青既就可以早早上位
否則好似迪馬高呢啲都要外借出去中下游球隊練到成材先收番黎用
大球會一隊無空間比年青球員試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞