衛冕冠軍意大利歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
音樂衰極都有機會浪費
依家個班連搵個位浪費機會嘅能力都無
薩簡尼都值得一個機會,寧願用柏歷堅尼打左都唔用正宗左翼既佢
Retegui aggressive 啲
Scam出場係做到下二傳
但入波就好絕望
Bastoni 失十二碼個段亂到癲
反而Cala 沉住繼續踢 重要咁大抽 好好j
佢入到波,係因為響拉素主場踢
離開主場一樣垃圾
特別係死亡之組 出到線算ok
佢廢極都有用過依家呢堆人
音樂57場17球
史卡馬卡19場1球
Retegui級數就冇㗎啦, 但勤力肯跑肯搶消耗對面
史卡馬卡好似尋晚有段撳住對面攻佢咪有用, 平時睇佢啲彈彈波真係攞命
反正防守都唔係穩, 光頭又鍾意433
索性擺大個頭好似尋晚薩卡尼基艾沙一次過出可能仲好
佢無論係用波剷波技術同個造型都有euro2000大簡尼少馬隊風采
“I don’t know where I found the energy for that last play, but I needed to give something to this Nazionale and I didn’t want to finish our journey here.

I wanted to give something back after my own goal and I think I did.”

🗣 Riccardo Calafiori 🇮🇹👏
隊波心態正確 唔會得過且過搏最佳第三出線
鄧佢開心,加油
個樣仲老過迪比
可唔可以話佢好彩
史卡雲尼 同 亞沙比 傷左
文仙尼又無態
令佢有得上位出場
依家見佢盡心盡力
前場班撚樣就俾啲心機唔好辜負班後防啦
下下睇到最有威脅攻勢係巴斯托尼頭鎚
就激鬼氣
好彩得嚟都要佢把握到個機會
迪比亞路踢咁多年國家隊真係得呢腳好波
大賽不嬲都係講運
以前尼斯達就爭緊啲,鑊鑊世界盃決賽周都傷,造就殺人王經典一幕
Euro2000決賽
98同2000都係敗家到癲
2000直接累輸埋隊波
可惜下場冇得出仲想睇多兩眼靚仔呀hi
我都唔知原𠥔入淘汰賽無洗牌,抑或係8強先洗?
8強先洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞