信用卡討論區(192) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
啱啱推晒落賞滋味先發現呢個問題
有冇人試過改到最紅獎賞 想推返少少落第二度
你google下指定商戶包唔包
想請教下,如果出糧銀行主動話加你信用額

即係預批左個啲,你只要㩒個掣就OK,個類會唔會扣TU?

(我印象加信額同申請信用卡都會扣TU)
提高收入
預批咪即係已經睇過你TU,你o唔ok都已經一樣
冇話唔得嘅,不過cloud有十幾張咁啫
check 下賞品味同賞家居名單先啦
未必
佢之前 soft check 你 TU,批之前會再 hard check 多次
唔會,加額係soft check(主動/被動) ,影響有限
等年尾
因為vs後出,剛出vs時白金變咗垃圾
到後期先加誠哥優惠
但搞咗之後,誠哥生日優惠同超市優惠就俾曬白金
vs無得雙食
sc smart 誠哥系列可能仲好過白金
但白金好似得易賞錢多啲
用red簽超市好高回贈

一㩒request 就有得揀啦喎,入完戶口仲即時收到錢
都係 唔係餐餐過到300 300樓下係咪整張vs就夠
現金回贈嘅話Aeon 用mobile payment 有4%

里數就VS
瞓咗幾耐?

5% 渣兜 smart 幫到你
再唔係RED 都有promo
係唔係特選? 打咗上去問, 答話係佢嗰邊既問題, 壞9咗幾星期都未整好
呢張聽講不嬲都好L耐
Aeon Wakuwaku碌完即時找咗數嘅話,個可用額度幾時會升返

上網search過有啲話要三日先至會update返
用大貓找數的話即晚半夜就update
2% 叫好高
Thanks
我大貓account 用咗行山ATM繳費,凌晨兩點幾已經找咗數,而家都仲未update
太夜啦
今晚應該update到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞