信用卡討論區(192) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
基本t&c,睇咗先玩啦
二月你碌左幾多次?
碌得一兩次的話我諗緊會唔唔會係MCC中伏
你睇返二月回贈個 breakdown 會唔會無計到餐飲
正,5月31 出埋大貓冬日賞,再轉曬去qatar avios 食多30%
派彩 同deadline 時間岩岩好
Dunno
我未係香港住過酒店, 自己屋企咁舒服 點解要出去住酒店

book酒店可以send email去, 比定資料, 佢會call back
我試過比幾間agoda link佢, 都一樣話搵唔到

莆田真係無咩興趣, Caviar House OK的

佢同AE個張各有各好, AE可以1+1
citi淨係2個人要比錢
純粹覺得唔好比佢個4送1限制住
如果咁岩真係4晚, 咁就試下用黎book
如果專登3晚變4晚, 係得不償失
要專用link入,自己google
https://www.aeon.com.hk/tc/privilege/promotion_fnb_0324.html
三月起的terms可以自己睇,兩個月回
二月已經係前一期terms,要搵其他人答你,或者問cs
3月係出晒1/2月喎
里數貶值都算,身為里數於仲要每次兌里數都收費,呢張真係cut得
你俾我揀要DM定80萬里既話
我一定揀80萬里
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞