芙莉蓮好睇嘅位?

371 回覆
70 Like 648 Dislike
40歲有啲經歷先會真正理解到
咁已代表你睇嘅勇者動漫都係近代⋯初期嘅勇者動漫王道中勇者都係天選之人或者擁有異於常人嘅能力。就算初期冇實力都有潛力,練野都快過人。仲要份人一定係熱血,友情點又爆標(所以先召集到隊友),未係完美都要近乎完美。

只係後期啲人先去接受或去講,拯救世界嘅人都非一定係聖人,美女都要痾屎。
其實要無視你呢種弱智仔 個post先可以正常討論落去
無歷練唔啱睇 =/= 唔啱睇即係無歷練

睇劇唔係俾自尊心睇既
鋼鍊都唔比得,咁真心無嘢可以比
多謝你,高質芙莉蓮但惡撚到粉絲
未睇,但唔駛你講都估到。無厘頭彈堆人出黎唔通就咁say hi咩。離左隊嘅贊恩,精靈武憎,哩啲都一定有伏筆。

不過,唔會有動力想追。因節奏好撚慢⋯⋯ !!
劇情又引唔起興趣要追落去。
真啦,呢個post要多啲你呢種高質芙莉蓮粉絲,屌柒晒班批評嘅弱智盲反,唔like就屌佢亞氏保加,試圖用人身攻擊令佢哋哭住走,咁呢到先可以理性討論到落去
呢套嘢真係要有啲經歷先品嘗出味道㗎,你唔識就收嗲啦細路

利申:過埋今年啱啱好1000歲
真心問咁樣為拗而拗有咩意思

兩位不如出返去開房互射搞掂佢算
你想要嘅嘢應該喺下一個大篇章(漫畫已完呢篇),同埋而家漫畫啱啱入嘅新篇
芙莉蓮係一個太長壽無時間觀念嘅種族,所以對於情感都有種無咩大不了嘅感覺,就好似後生時覺得自己大把時間,就算失去都無咩大不了,下個更可愛,但當再次重遊故地嘅時候先會諗返起當初嘅畫面,但帶住無限後悔同疑問點解當初無好好珍惜當初嘅畫面同情感,老了
從來都講緊作品風格唔同,口味嘅嘢因人而異

然後條撚屌拎鋼煉巨人 9唔撚搭8嘅出嚟比

屌佢老母近近地拎魔女之旅呀 魔法師的新娘呀 嚟比都冇咁離譜呀

呢啲人唔屌走佢點講落去
屌都費事
無視算
真心講既

食正班心態係 啱啱係青春不再年齡既人狂推

加上 上網睇動漫主力就係呢個歲數

年紀再大啲無興趣睇 年紀細既就睇抖陰

不過算啦 班友不嬲有癮就係要鬥到盡

鬥完窮又鬥有錢

正常人咪睇完就算

我覺得 應該要百看不厭

好似周星馳 jojo 火影 星球大戰 呢啲 先叫神作

本身有睇送葬漫畫 係出色既 但未到神作

藝術既好處就係令人識得欣賞

見其他人唔識欣賞既就睇唔起人

九成九係啲圍爐撚

呢種人真係唔建議覆佢
唔好睇咪棄囉
唔好辛苦自己
海賊王我睇到路飛開3檔就棄左
冇乜人講佢製作好頂級
速度感 打擊感 動作流暢度無得彈
甚至係交換垃圾轉生劇情入去都值得睇
求其講幾個印象中好靚嘅畫面
費倫魔族空戰
勇者戴戒指
修塔爾克魔族閃天擊
芙莉蓮起身秒殺睡眠怪
芙莉蓮準備打爆結界
鋼鍊 巨人 兩個風格唔同都互比得
但就唔可以同芙比(芙fans規定)
幾乎九成角色都無情緒起伏喜怒哀樂咁(尤貝爾同修塔爾克都叫有少少)
全部人講嘢都係冷冷靜靜木口木面輕輕鬆鬆咁

呢啲你講架

鋼鍊主線係不斷打敵人同搵返肉身,一步步連接到更大嘅陰謀,又有戰爭、人造人呢啲危機要解決
巨人直頭主線一開始啲主角已經喺地獄咁,又係戰爭又背叛又解謎又陰謀咁

你講嗰啲角色情緒起伏,鋼煉同巨人嗰種故事線一定最豐富
芙個故事到目前又唔係行緊嗰條線,角色情緒有大起伏先有問題
人人當旅遊番輕鬆咁睇,有少少哲學+感人嘢,睇得舒舒服服
係咪要突然有魔族將肥倫同隻狗整成合成獸,修仔同芙暴怒踏上復仇之路先合你意
討論方向都未搞清楚,算鳩數啦你
收到你啦,打咁多字,講嚟講去三幅屁,辛苦晒
總之巨人鋼鍊互比就得,同芙比就唔得啦
你咪比飽佢囉 你啲comment食幾多負皮睇得到架
獻醜嘅係你又唔係我
再同你講影衰埋我 就咁
講真至少要50歲先理解到角色既心境
見到寶箱怪嘅時候
呢套都神架啦,佢啲味係慢慢浸出出嚟,同埋嗰故事夠特別
當全世界都異世界,呢套就係清泉
你期望緊湊嗰下已經錯
一開始係後日談日當番
雖然無人記得
但個影響其實喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞