芙莉蓮好睇嘅位?

371 回覆
70 Like 648 Dislike
呢set野香港見過,都幾貴,不過你話張張都有閃咁都ok小小
啲同伴預判佢嘅預判
勇者知道大家死晒佢會寂莫,特登整多啲銅像等佢今次旅途多樣心靈寄託
海塔直頭成個養女推過去陪佢上路

芙莉蓮表面上專收集冇撚用嘅魔法,但原來除鏽魔法係為咗省靚銅像,
提子變酸魔法係因為矮人鍾意食酸提子

簡單嚟講係一班I人 口硬心軟,處處為大家着想嘅暖心故事
有啲人生經驗,經歷過生老病死再睇代入感會高好多

如果我果時可以點點點,但已經冇得如果
係。人大左睇野既口味真係會唔同。有d野有經歷先會明。睇tvb算唔算?
甘你又尊重下,唔洗撻其他動畫出黎比較
廿頭覺得好睇 算唔算老
反而覺得係平時對生活冇乜反思
或者太忙冇時間反思嘅人先會覺得好睇
佢講嘅道理都係老生常談 大把作品有
可能對好多香港人嚟講 舒服已經唔簡單
咁你又唔好講到得香港人鍾意睇咁
寫到南之勇者仲好打過勇者
但實力唔代表一切,笑到最後既唔一定係最勁果個
有冇人覺得講啲回憶啊啲日常嘢先岩睇,
第一季後期講考試係咁打,反而覺得有啲悶
有機多返緊工嘅人係可以有時間反思自己生活,放工丁都唔想打剩係想瞓瞓完又返工
一盒20包 $190~200
一包一張卡,印象中成盒咁買嗰20張卡唔會重複
佢啲閃係有設計過,大頭相雙眼係特別閃,花田魔法啲飛緊嘅花瓣特別閃
同埋係硬身膠卡 算係好有誠意架喇
講真至少要芙莉蓮咁長命先理解到芙莉蓮既心境
咪即係好似魔戒入面d精靈咁,大把時間,人類壽命對佢地來講只係滄海一粟
比較下有咩問題
請問你骨子里覺得邊隻動漫配唔上邊隻?
睇幾集無乜感覺就棄啦,其他人同你講幾多幾感動都無意思
So far 睇左3集喊左3隻
樓主喊唔出係因為你心地唔好
.......
你知唔知自己講緊乜
其實迷宮飯除咗煮野食重有咩
垃圾一套 悶撚到傻
小朋友睇返王道漫算啦
我英果啲水平啱你
你十年後再睇多次可能又會唔同感受
原來我地會不經不覺之間被身邊的人和事改變
但當我們發現的時候可能已經太遲
來不及向對方表達

每一個當下都難能可貴
可能可以回味一輩子,慶幸當時遇上了
同時亦改變了身邊的人和事

淡淡然的衰傷同溫暖
我3x 都覺得好悶
幾集就棄左 sorry
你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞