康城女皇方國珊涉嫌「圍標」 被首都業主發起罷免

373 回覆
390 Like 19 Dislike
方國珊琴晚喺中轉大堂派單張,叫咗成堆大媽喺度叫囂,我終於認識到現任其他業委會委員,真係好唔掂
雖然加價大家都唔like
但Ching講得好好
想當年領都果個李sir就揀哂d垃圾公司
本身每一座都有一個人坐係到
佢係到就cut到有時一個人要頂兩座
清潔保安又cut人
佢咁做就係幫業主慳到百幾二有一個月
但整體服務勁差
CHING 呢D 就係人話, 但普遍業主成班生蕃咁, 呢D 點都唔聽得入耳.
都係個句屋苑管理好似你RUN 個NGO 咁, 但建築物機械都同人一樣有壽命週期.唔儲錢換到壞曬先夾錢換個陣又屌過.
垃圾康城仲扮乜上菜

堆填區就堆填區啦
岩啦住將軍澳既都係抵撚死
成班似打手,見反對人士就鬧
認真兩舊都係屎,李sir就比對家唱到我唔係領都都知佢唔係領都業主,只係有個停車場車位

佢自己唔係住果度,緊係減得幾多管理費得幾多
你搞錯咗,李柏棠係領都😂😂😂
方國珊先係,車位業主授權去參選😂😂😂
估唔到咁貴既樓都有大媽廢老團啲忠粉盲撐,政黨人士唔係小嘢,貴樓平樓都安放啲人響入面
睇下邊d單支
新樓好多一梯一伙 呢d就貴
舊樓就一梯2-4伙以上 係平既
少野整 儲埋儲埋好多儲備
我知李sir領都呀,上年佢地領都選業委會,現屆業委係fb所有tko group瘋狂洗版,洗到我都唔係住領都都知李sir d威水史

我係想講李柏棠自己唔係住領都但有個車位要交管理費,d管理費愈低對佢黎講愈好反正影響唔到佢生活質素

但李sir至少係車場業主,哪吒連個車位都無就做到業委會主席
其實大圍雲疊花園就係咁做緊,成班老街坊自己做返管理員
最緊要知自己做緊乜,同後果係咩就ok
有無諗過而家個承辦商落舊果份標果陣計錯數,蝕緊人工比你
D業主又要有乜又要有物帶朋友番屋企威
俾錢果陣就牙痛咁聲
唔係需求咁大邊會個個新屋苑都起個會所出黎
你搵判頭人地食你一浸先梗係貴
想慳錢咪自己請人計糧
李柏棠早十幾年都都會駅都坐左主席位啦
果期換管理公司又係咁上下保安周圍R授權
最好就開救生員班叫番晒業主D仔女番去做由佢地互屌
而家人地唔做又屌冇服務
完咗之後,方大媽同佢啲同黨一齊坐電梯離開首都 (因為冇一個人住喺首都) 😂😂😂😂😂😂
唔係呀,李生係住領都,都會駅先係租比人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞