康城女皇方國珊涉嫌「圍標」 被首都業主發起罷免

373 回覆
390 Like 19 Dislike
自乜尻爆啫,我真係路過chok 下你,你先係自爆果個喎
你哪吒隻狗又學人話路過,連開會細節時間日期知晒仲扮乜?哪吒養你呢隻垃圾狗真係嘥米飯

咪以為我路過你又學先得㗎
無屈你㗎,你有份參予知道晒㗎,依家又想扮路過呀
我堅食花生㗎,係唔順你兇我告我誹謗咋,我話之你買人隊對家咩;哪吒真係白養你,連咬人都咬錯,哪吒咁失敗真係有原因,成隊垃圾
早2年仲好多人話一定要有會所
大部分服務停止但收費年年加, 應該係一定會發生嘅
民建聯 B team 就知佢咩料
屋企太細, 唔約去會所, 點招呼人?
我就堅食花生,係你條痴線佬無啦啦上綱上線屈尻人係哪吒d 人,仲要自爆比人告緊誹謗,唔撚你撚邊個
你收皮啦,記住開會喇,我未比人告呀,係你條弱智仆街話要代哪咜告我咋,依家又想縮番入老母庋
住公屋?
我點代哪吒告你?你係咪有思覺失調?唔怪得會開開下會襲擊人咁得人驚啦
記住去開會喇,扮路過嘅哪咜狗
咁你報左警未呀哪吒狗。
上次唔係有人報咗警拉咗你?
你睇到有人比人拉?
又露餡,明明知道晒乜事,依家又話自己路人,你諗清楚先啦垃圾哪吒狗

話事話,邊個地鐵站落車去你到我都未知
你地輸左啦
點睇
我真係路過
哪吒率眾妖害人

我都好想康城的朋友試吓同一部lift , 兩個月內不斷要「例行」檢查。重要係屋苑的主要出入口。現在三個入變兩個入口。。

不過現在選唔到,冇得食花生。。

又開始壞 lift。希望快點整好。

都會駅 的業委們。我知你們有看這 post。

麻煩你哋跟跟d 壞 lift。這個lift 壞咗幾日啦。

我都唔想開個新post 去報告壞 lift ….
謝謝。修好了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞