康城女皇方國珊涉嫌「圍標」 被首都業主發起罷免

373 回覆
390 Like 19 Dislike
留港撚值得擁有
佢日日都報警
方小姐之前比個亞婆告,想拎人哋塊地去賣,佢都係有啲古惑
開始係fb見到領都現屆業委支持首都現屆業委
拎人塊地去賣咁癲?
做議員做到犯法,套丁,唔怪得咁多人憎佢
但起碼方國珊係到
首都果環境 所有野都管理得幾好 保安又有禮貌

依家出黎果個張生 日日都係到搞事
佢擺攤位係大堂 有冇跟足合法程序先
又話人地果女保安非禮佢🤦🏻‍♂️
圍標呢D叫犯法喎,問下哪吒有無?
咁你都可以報警 或者搵 ICAC 調查下方國珊
有證有據 唔好空口無憑
有d野就冇得生安白造既

張生成日幫人整冷氣 返黎feedback 就麻麻地啦

我眼見就係首都依家管理得幾好
依家咪就係人地質疑佢圍標囉,關阿伯整冷氣feedback春事咩
證明你知頭唔知路囉
你咁知掟,不如你講清楚D
點解圍標又關哪渣事?
我就唔想首都比人搞到領都咁
反正依家方國珊管理得幾好
有d人易請難送
lm
即係比人搵吓食都無所謂嘅意思
如果比平果一兩百管理費
搞到好似領都咁垃圾
我就唔想囉

你咁講我就質疑你係咪打手
不過都好明顯呢個post 有d人係打手
你個勢就夠哂哪渣啦
Haha noted with thanks
反正我就唔似張生咁係大堂日日搞事
貪汚都可以唔理,管理到就得,唔怪之得老濓只捉到亞叔收利是啦,,香港嘅實用主義真係行到極致
屌你有證據就報老廉啦,係度鳩叫托柒咩。
屌撚曬班濕鳩業主,互相抹黑係無撚用,未又係互相批鬥,次撚次開會都係嘈交收場,會議又進行唔到。
唔該自己屋苑就自己揸返莊做,搵出面個d濕鳩蛋散入局又係攪屎棍。
嗱,你呢D就醒喇,不過又邊度會搵到正常人呀,有嘅唔洗哪渣有位玩啦
貪污唔係唔理 都係果句 夠料咪落案起訴
你咪搵ICAC 咁就唔係淨係捉到亞叔收利是
你到時咪應記一功

又要用返領都果例子
平收幾年管理費 換來周圍爛溶溶
到依家換到業委 要執返上屆d手尾
筆數就仲大過之前
偷雞唔到蝕渣米

你有咩居心 大家明眼人 有眼見啦
我路過咋,你就哪渣嘅人都無乜走雞
屌啲業主成撚日見到少標返就叫團標
圍你老味咩,果樣野本身就少人肯做/得原廠做
搵幾多人都無人報架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞