原來何伯個貪錢肥婆細女真係一毫子都無存過入銀行,真真正正既盜竊行為

482 回覆
69 Like 1118 Dislike
依句大前提係件廢老講真話,你信廢老多過銀行?
上面咪比條link 你
㩒入去睇幾難?
唔止可憐
仲有思覺失調
啊翁律師講得姐係會有咁嘅情況出現啦

姐係會有銀行職員怕何伯比人呃而大尻佢嘅可能性係到啦
仲讚銀行職員醒目wo
姐係成件事係有可能發生架wo
咁既然何伯尻吹嘅,歡迎細女上東張反駁啦,咁大指控wo 你比人屈時你啞忍架咩?
佢老婆望落去幾似花姐
其實唔明係你 何伯輸打贏要呀

本身拎一球果時都知可以單簽啦 如果唔係做咩自己同大山婆走上去 因為要罰息先唔拎咋麻

之後細女轉走左錢 個呀伯就扮傻話明明個戶口係雙簽 點解可以咁樣拎走

一口咬定銀行出錯
你傻先會咁鐘意上東張西望做小丑比人撚姐
同埋大山婆就想你出黎嘈
佢而家就係無方法可以做到
我宜家問你係唔係信條廢老講野呀,答我啦
咁你覺得廢老鳩吹機會大,定銀行犯法機會大?答我啦
點解要上?個個好似你咁無聊?
到底有幾小學雞中二病先覺得被人話就要反擊
佢地去拎一球時,銀行職員大佢話要罰11萬,再同何伯講聯名要兩個人先拎到架wo, 之後銀行通知細女,細女就單簽拎曬筆錢。
reference by 上面
得閒再返睇下果集係咪咁講
你係佢仔女, 睇下你又會點
你係唔係信一間銀行會為咗一單咁少嘅野做壞規矩,破壞自己聲譽呀?唔該用吓腦好唔好
咪叫佢老婆養囉,真愛唔講錢架喎
450萬都一定唔會全部係何伯

加上何太,47歲人,幾萬蚊都無?

要賣對龍鳳鈪

定唔想拎自己啲錢貼阿伯阿?
咁咪姐係講到尾班仔女係睇錢行先囉
唔在乎佢老豆生活,何太呃錢,班仔女都唔好得去邊啦。成件事有大把可以溝通嘅處理方式。
再同何伯講聯名要兩個人先拎到架wo

上一集節目中,何伯也曾表示,曾想在定期戶口中提取100萬打本做飲食生意,但最後因提早取款需罰款11萬,最後才沒有取出。最後原定今年2月取款,但就發現與細女聯名戶口中的450萬就已被提走,只剩下4000多元。

原文網址: 東張西望|何伯76歲忘年戀識一個月討100萬 何太爆喊:仔女咁對佢 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1017018?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
都話唔係我講,係啊律師講,你dm 個律師叫佢用下腦嘛同我講做乜,我提供reference 比你
溝你老母通呀on9,識咗一個月又結婚又送咁多野俾條大陸閪。條廢佬精蟲上腦可以溝通?你弱智架
都講撚咗佢係根據何伯講嘅係事實,但佢無話信
我宜家問你係唔係信條廢老,答我
唔知你點得出仔女睇錢行先 你有哂前設呢點好難討論落去

大把方法溝通?
仔女又勸過
街坊朋友又勸過
加上你睇埋呢一兩集何伯果種口吻同「食鹽多過你食米」既態度 重要大男人性格

我自問就無可能溝通到喇
負皮果啲唔回應下
真係好撚好笑,講到自己咁巴閉但又估唔到佢五個自己生自己養大咁多年嘅仔女會出賣佢,咁撚柒廢但又估到識咗個月嘅女人唔會係呃自己
點解唔得,上面咁多連登仔咁有同情心話如果係你老豆咁點
至少我知我老豆比人呃,我都會轉走筆錢,但我會每個月比d 佢生活囉,再定期都勸下佢,唔會搞到佢得4000+生果金過人生。
而唔係轉完錢就blk 左佢,打電話就cut 尻佢線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞